ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των Harry και Meghan πριν φύγουν από το Παλάτι

Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς από την αποχώρηση τους.

Ένα χρόνο μετά από την αποποίηση των καθηκόντων του Harry και της Meghan ας θυμηθούμε τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησαν τους υπηκόους, αλλά και το ευρύτερο κοινό τους.

Μέσω λοιπόν, του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram ανέβασαν μία φωτογραφία ,με το επίσημο παράσημο των Sussex, γράφοντας στην λεζάντα: “Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την έμπνευση, δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο για αυτό τον κόσμο».

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι 31 Μαρτίου του 2020 ο πρίγκιπας Harry και η Meghan έφυγαν από το Παλάτι με προορισμό τον Καναδά για να ζήσουν τον έρωτα τους μακριά από αυτή την δύσκολη ζωή που απαιτείται αν είσαι royal.

Ένα χρόνο μετά το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι στην Oprah ότι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένεια.

Η ίδια η Δούκισσα του Sussex δε μπορούσε να πάει για ένα καφέ εκτός Παλατιού με την ίδια της την μητέρα, ο λόγος φυσικά ήταν το φημισμένο πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθείται πιστά.

Το ζευγάρι δεν άντεξε άλλο όμως αυτή την πίεση και ένα χρόνο μετά είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ζουν στις ΗΠΑ και περιμένουν το μωράκι τους να γεννηθεί το καλοκαίρι.

Ας θυμηθούμε παρακάτω την τελευταία ανάρτηση των Sussex ως royals:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan  |  Harry  |  royals  |  Παλάτι  |  Sussex

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση