ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Βρήκαμε το viral παλτό της Emma Stone

Aξίας 140 δολαρίων το μπουφάν που έβαλε στο αεροδρόμιο

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενα κείμενά μας η Emma Stone έφτασε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου.

Εμείς ενθουσιαστήκαμε με το γεγονός ότι έφτασε στην Ελλάδα, κάποιοι άλλοι σχολίασαν το τεράστια μονόπετρο που φορούσε και οι New York Times επικεντρώθηκαν στο μπουφάν της.

Πρόκειται για ένα Amazon Coat αξίας 140 δολαρίων που φορούσε η οσκαρική ηθοποιός όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Αθήνας και έγινε viral.

 
 
 

 

H Emma έφτασε στην Ελλάδα σχεδόν κρυφά αφού από την αμφίεσή της και μόνο καταλαβαίνεις ότι προσπαθούσε να κρυφτεί. Το τεραστίων διαστάσεων μπουφάν της και το καπέλο της ήταν αυτά που την «κάλυψαν» αρκετά ώστε να μην δημιουργηθεί χαμός κατά την άφιξη της. Οι New York Times και το InStyle επικεντρώθηκαν στο Amazon Coat με χιούμορ τονίζοντας ότι πρόκειται για «τα 15 λεπτά δημοσιότητάς του». Ακόμα δημιούργησαν θέμα με δική του εικονογράφηση.

Τον χειμώνα του 2016 μια New Yorker δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram για το συγκεκριμένο μπουφάν το οποίο έγινε τάση την Άνοιξη του 2017. Η Emma Stone όμως μετά την εμφάνισή της κατάφερε να το φέρει ξανά στο προσκήνιο επιλέγοντας μάλιστα μια κλασική απόχρωση από τις επιλογές των έντονων χρωματισμών του κόκκινου και κίτρινου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Emma Stone  |  Amazon Coat  |  Trend  |  New York Times  |  Viral  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X