ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

Το ακούσαμε και αυτό! Ο Kanye West υποστηρίζει ότι είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης ever

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως ο σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West, καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και όχι μόνο. Ο ίδιος φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι των media και είτε με τις δηλώσεις του, είτε με τις πράξεις του, κατορθώνει πάντα να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης. Αν έχετε τις αμφιβολίες σας, να σας θυμίσουμε απλώς τις πρόσφατες «πνευματικές εμφανίσεις» του σαν άλλος "Μεσσίας" μέσα από τις γκόσπελ συναυλίες του "Sunday Service” και την υποστήριξη του Donald Trump. Αυτά φυσικά είναι μονάχα μερικά παραδείγματα.

Με αφορμή την κυκλοφορία του 9ου κατά σειρά άλμπουμ του, Jesus is King, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, ο 42χρονος ράπερ έκανε διάφορες δηλώσεις που κάθε άλλο παρά απαρατήρητες πέρασαν. Ο ραπερ -όπως ήδη σας έχουμε πει- δήλωσε εθισμένος στην θρησκεία και αποκάλυψε πως ζήτησε απ’ όσους δούλεψαν για τον δίσκο να μην έχουν σεξουαλικές επαφές πριν παντρευτούν. Ναι, καλά διαβάσατε!

Στην συνέχεια, ο West μίλησε για το πόσο φιλελεύθερος είναι, ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως επεξεργάζεται το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Και αν νομίζετε πως αυτά είναι αρκετά, κάνετε λάθος! Όπως και σε κάθε ιστορία, έτσι και σε αυτή, το «καλό» πράγμα αργεί να έρθει. Στο τέλος λοιπόν τον δηλώσεων του, ο ράπερ προσφώνησε τον εαυτό του ως τον "αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερο καλλιτέχνη όλων των εποχών" και μας άφησε άφωνους!

Προφανώς είναι σημαντικό ο κάθε άνθρωπος να πιστεύει στον εαυτό του και να προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να διακριθεί και να αφήσει το στίγμα του στον τομέα που ασχολείται, αλλά το να αποκαλείς από μόνος σου τον εαυτό σου ως τον πιο επιτυχημένο άνθρωπο του κόσμου... είναι too much! Χαλάρωσε λιγάκι Kanye και άσε τον χρόνο να μιλήσει. Φιλική συμβουλή!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση