ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Την ημέρα του γάμου o Depp αστειευόταν ότι πλέον μπορεί να χτυπάει την Heard ελεύθερα

Ζωή Τουτουντζίδου

Σε μία υπόθεση δίχως τέλος εξελίσσεται η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard. Συνεχώς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέα δεδομένα για την σχέση τους, προκαλώντας το ενδιαφέρον του κοινού, με χιλιάδες θεατές να παρακολουθούν καθημερινά την δίκη.

Με τελευταίο να καταθέτει στην δίκη ο γνωστός συγγραφέας iO Tillett Wright, και στενός φίλος της Amber, λέγοντας ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο Johnny Depp αστειευόταν στο γάμο τους ότι πλέον μπορεί να χτυπάει ελεύθερα την Heard.

«Περπατώντας από τον χώρο του μυστηρίου προς τα εκεί που γινόταν η δεξίωση, έδωσα τα συγχαρητήριά μου στον Τζόνι που κατάφεραν να παντρευτούν. Και τότε, εκείνος αστειεύτηκε και μου είπε, "Είμαστε επιτέλους παντρεμένοι, τώρα μπορώ ελεύθερα να της ρίξω μια γροθιά στο πρόσωπο, χωρίς να μπορεί κάποιος να κάνει κάτι για αυτό"», ανέφερε συγκεκριμένα ο συγγραφέας λέγοντας στην συνέχεια ότι προσπάθησε πολλές φορές να πείσει τον Depp ότι η Amber ήταν πιστή στην σχέση τους.

«Προσπαθούσα να τον καθησυχάσω και του έλεγα πως αν η Amber είχε παράλληλη σχέση, θα ήμουν από τα ελάχιστα άτομα που θα το έλεγε. Δεν κρύβω μυστικά, ούτε μου αρέσει να λέω ψέματα, οπότε του ανέφερα πως αν μάθω κάτι, θα του το πω για να πάρει την απόφασή του»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση