ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τηλεφώνημα για βόμβα σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Δείτε πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής

newsroom must

Το φετινό καλοκαίρι ο αγαπημένος τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, με τίτλο ‘’Eleftheros Tour’’ και η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί περί τα μέσα-τέλη Σεπτεμβρίου.

Προ λίγο ημερών, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στη Σαντορίνη και σύμφωνα με ελλαδικά μέσα εκεί προέκυψε ένα αναπάντεχο συμβάν που ανάγκασε τον Αργυρό να διακόψει τη συναυλία 15 λεπτά μετά την έναρξη.

Φαίνεται ότι την ώρα που ο τραγουδιστής ήταν επί σκηνής, άγνωστος τηλεφώνησε και και προειδοποίησε πως είχε τοποθετήσει βόμβα κάτω από την εξέδρα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των τοπικών αρχών, που έσπευσαν αμέσως στον χώρο, ώστε να ελέγξουν την κατάσταση και να προστατεύσουν όσους βρίσκονταν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον χώρο υπήρχαν 3.000 θεατές και οι αστυνομικοί ήταν τόσο διακριτικοί που κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Αφού επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για φάρσα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στη σκηνή και χάρισε ένα μοναδικό show στους θαυμαστές του. Σχετικά με τη διακοπή της συναυλίας, ο ίδιος επικαλέστηκε πρόβλημα στο λαιμό του, καθώς δεν ήθελε να προκαλέσει αναστάτωση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση