ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Τι θα κάνει η Amber Valletta στην Vogue;

Νέα πορεία για το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό

Η Amber Valletta είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εποχής μας. 

Το 46χρονο μοντέλο και ακτιβίστρια για την προστασία του περιβάλλοντος έχει επικεντρώσει τη δράση της στο θέμα των επιζήμιων συνεπειών της βιομηχανίας της μόδας καθ` όλη τη διάρκεια της καριέρας της και με τον νέο της ρόλο θα αναφέρεται απευθείας στον αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Edward Enninful αναλαμβάνοντας την ατζέντα βιωσιμότητας.

Σε δηλώσεις της σχετικά με το ότι θα είναι η πρώτη συντάκτρια θεμάτων αειφορίας του περιοδικού, η Amber Valletta σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ΚΥΠΕ, είπε: "Η βρετανική Vogue διαταράσσει ολόκληρη τη βιομηχανία της μόδας και δεν είναι πολύ συναρπαστική στιγμή να συμμετάσχω με τον Edward και την ομάδα ως συντάκτρια βιωσιμότητας για να υποστηρίξω τις θετικές συζητήσεις που γίνονται σε όλη τη βιομηχανία αυτή τη στιγμή".

Από πλευράς του ο Edward είπε: "Είμαι ενθουσιασμένος που η Amber Valletta εντάσσεται στη βρετανική Vogue ως συντάκτρια για τη βιωσιμότητα. Η εμπειρογνωμοσύνη γύρω από τα βασικά περιβαλλοντικά ζητήματα σε συνδυασμό με την αγάπη της για τη μόδα την καθιστά την τέλεια φωνή για να προωθήσει αυτές τις συζητήσεις" τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση