ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Τι θα γίνει σε περίπτωση που τελικά η Melania πάρει διαζύγιο από τον Trump;

Αν προσπαθούσε να φύγει νωρίτερα ήξερε ότι ο σύζυγός της θα έβρισκε τον κατάλληλο τρόπο να την τιμωρήσει

Με την εκλογή του Joe Biden στην θέση της προεδρίας των ΗΠΑ το ζεύγος Trump θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο και να συνεχίσει την ζωή του εκτός αυτού. Οι φήμες όμως θέλουν την Melania να συνεχίζει μόνη της την νέα της ζωή μακριά από τον Donald Trump αφού είναι έτοιμη να ζητήσει διαζύγιο.

Πρώην σύμβουλοι του ζευγαριού αναφέρουν ότι αυτό είναι κάτι το οποίο η Melania ήθελε να κάνει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο αυτό που την κρατούσε πίσω ήταν ο γιος της. Έμεινε σε αυτό το γάμο για να κερδίσει την διατροφή που ζητάει από τον Trump για το παιδί της και να είναι σίγουρη ότι θα αποτελεί μέρος της περιουσίας του.

Αν προσπαθούσε να φύγει νωρίτερα ήξερε ότι ο σύζυγός της θα έβρισκε τον κατάλληλο τρόπο να την τιμωρήσει για την ταπείνωση που θα το έκανε να νιώσει.

Τι γίνεται λοιπόν σε ένα σενάριο όπου η Melania χωρίζει τελικά τον Donald Trump;

H επιμέλεια του 14χρονου Barron Trump
Την επιμέλεια θα αναλάβει η μητέρα του χωρίς ωστόσο ο Trump να στερηθεί το παιδί του αφού θα μπορεί να το βλέπει όποτε βρίσκεται κοντά.

Ο ίδιος εκτός από πρόεδρος είναι και μεγαλοεπιχειρηματίας έτσι ο χρόνος του είναι περιορισμένος. Αν κανείς αναλογιστεί και την προετοιμασία που θα έχει να κάνει για την επανεκλογή του το 2024 όπως σχεδιάζει να κάνει τότε θα είναι αρκετά δύσκολο να βρίσκεται κοντά στον Barron.

Η περιουσία του ανέρχεται στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια, τι από αυτά θα καταλήξει στην τσέπη της Melania και του γιου της; Αυτό δεν είναι ξεκάθαρο.

Στον πρώτο του γάμο η πρώην σύζυγός του Ivana Trump έλαβε το ποσό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, και διατροφή 650 χιλιάδων δολαρίων τον χρόνο. Επιπλέον κέρδισε και ακίνητα από την περιουσία του Trump. Από την άλλη όμως η δεύτερη σύζυγός του Marla Maples υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο και δεν έλαβε τίποτα.

Το οικονομικό αντίκτυπο του διαζυγίου στον γιο του
Φαίνεται ότι η Melania είναι αρκετά έξυπνη αφού προσπάθησε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό μέλλον για τον γιο της περισσότερο κάτι το οποίο ο Trump δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Μέσα από το βιβλίο «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump» η συγγραφέας Mary Jordan αναφέρει ότι «Η Melania ήθελε εγγυήσεις ότι ο Barron θα έχει τις ίδιες οικονομικές απολαβές από την περιουσία του Trump όπως και με τα άλλα τέσσερα παιδιά του».

Ποιος θα προστατεύσει την Melania;
Δεν έχουμε δει ποτέ έναν πρόεδρο των ΗΠΑ να χωρίζει από την σύζυγό του επομένως αν η Melania θεωρείται ακόμα μια Πρώτη Κυρία τότε την προστασία της θα αναλάβουν οι Μυστικές Υπηρεσίες της χώρας.

Πού θα ζήσει η Μελάνια;
Αν και δεν είναι τίποτα σίγουρο το πιο πιθανών είναι η Melania φεύγοντας από τον Λευκό Οίκο και την Ουάσιγκτον να εγκατασταθεί στο Μανχάταν ξεκινώντας μια δική της επιχείρηση και συνεχίζοντας την ζωή της μακριά από τον Donald Trump.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση