ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Τι θα απογίνουν οι σκύλοι της βασίλισσας μετά τον θάνατό της

Μέσα στην βασιλική οικογένεια υπήρχαν και τέσσερα σκυλάκια corgi τα οποία υπεραγαπούσε η βασίλισσα

Μαρία Σάββα

Όταν πέθανε η μονάρχης σε ηλικία 96 ετών, στις 8 Σεπτεμβρίου, είχε τέσσερις σκύλους, δύο Pembroke Welsh corgi με το όνομα Muick και Sandy, έναν μεγαλύτερο dorgi με το όνομα Candy και ένα cocker spaniel με το όνομα Lissy. Τα corgi θα ζουν τώρα με το άτομο που τα χάρισε στην μονάρχη, ο οποίος είναι ο γιος της, πρίγκιπας Andrew, είπε στο NBC News μια πηγή κοντά στον δούκα της Υόρκης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentlemen‘s Gram (@gentlemensgram)

«Τα corgi της βασίλισσας θα πάνε να ζήσουν με τον πρίγκιπα Andrew και τη δούκισσα της Υόρκης στο σπίτι τους στο Ουίνδσορ, στη Βασιλική Στοά», είπε η πηγή . «Ήταν η Sarah, η Δούκισσα της Υόρκης που βρήκε τα κουτάβια που δόθηκαν στη βασίλισσα από τον πρίγκιπα Andrew».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lila e Horácio (@pernalongaepernacurta)

Η Sarah ζει με τον Andrew παρά το ότι πήραν διαζύγιο από το 1996 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την πριγκίπισσα Beatrice και την πριγκίπισσα Ευγενία.

Η δούκισσα «δέθηκε με τη βασίλισσα κάνοντας βόλτα με σκύλους και ιππασία και ακόμη και μετά το διαζύγιό της, συνέχιζε τη μεγάλη της φιλία με τη βασίλισσα, περπατώντας τα σκυλιά στο Frogmore [House] και κουβεντιάζοντας», είπε η πηγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση