ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Τι σχέση έχει ο Bill Gates με τον κορωνοϊό;

«Ξεκίνησε τον ιό για να μειώσει τον πληθυσμό της γής»

Χαμός γίνεται με τον νέο κορωνοϊό ο οποίος εμφανίστηκε στην Κίνα και κατάφερε να θέσει τον κόσμο σε συναγερμό. Μαζί με την εξάπλωση του ιού εξαπλώνονται και οι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Μία από αυτές εμπλέκει και τον Bill Gates και πιο συγκεκριμένα το ίδρυμα που έχει με την σύζυγό του Melinda.

Δημοσίευμα της Le Monde αναλύει τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με θέμα τον κορωνοϊό. Ο Bill Gates είναι γνωστός για την αμύθητη περιουσία που έχει και την χρηματοδότηση που δίνει πολλές φορές σε ερευνητικά κέντρα, ιατρικά προγράμματα και πιο συγκεκριμένα την ανάπτυξη εμβολίων. Το ίδρυμα του Gates στις 26 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια για βοήθεια στην Κίνα και την Αφρική ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Γνωστές ιστοσελίδες και blogs τα οποία ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι πίσω από την εξάπλωση του ιού βρίσκεται ο Bill Gates. Οι περισσότερες από αυτές τις ιστοσελίδες ανήκουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα και θεωρούν ότι ο Bill Gates ξεκίνησε τον ιό για να μειώσει τον πληθυσμό της γης.

Που υποστηρίζεται όλο αυτό; Σε μία ομιλία του Bill Gates πριν από δέκα χρόνια σε TEDx. Σύμφωνα λοιπόν με την θεωρία ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα εμβόλια συμβάλουν στην μείωση του πληθυσμού της γης. «Ο Bill Gates εξήγησε πως τα εμβόλια είναι ένας παράγοντας κλειδί για την μείωση του πληθυσμού παγκοσμίως και ποιος καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό, από το να απελευθερώσει κανείς πατενταρισμένους κορωνοϊούς στις μάζες, προκειμένου να εισάγει αργότερα το πατεταρισμένο εμβόλιο γι’ αυτές;»

Αυτό φυσικά που είχε πει ακριβώς ο Bill Gates ήταν ότι, «Ο κόσμος μετρά σήμερα 6,8 δισ. ανθρώπους. Υπολογίζεται ο αριθμός τους να φτάσει τα 9 δισεκατομμύρια. Με βέλτιστα αποτελέσματα σε νέα εμβόλια, στις υπηρεσίες υγείας, στον έλεγχο των γεννήσεων, θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον ρυθμό αύξησης, 10 με 15%»

Ουσιαστικά δηλαδή υποστηρίζει ότι ο εμβολιασμός θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση της παιδικής θνησιμότητας, έτσι θα μειωθεί η δημογραφική έκρηξη του πληθυσμού. Οι γονείς θα τεκνοποιούν λιγότερο, αν γνωρίζουν πως τα παιδιά τους θα ζουν περισσότερο και θα σφύζουν από υγεία»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X