ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Τι σημαίνει η παραίτηση του Will Smith από την Ακαδημία των Όσκαρ

Ο Will Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ

newsroom must

Την παραίτησή του από την Ακαδημία των Όσκαρ ανακοίνωσε ο Will Smith. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Ο διάσημος ηθοποιός, μετά το γεγονός την βραδιά της απονομής των φετινών Όσκαρ - όταν ανέβηκε στη σκηνή και χτύπησε τον Chris Rock επειδή είχε αστειευτεί για τη σύζυγό του Jada Pinkett Smith, προέβει σε μία ανακοίνωση που ελάχιστοι ανέμεναν.Με την ανακοίνωσή του να παραιτηθεί από την Ακαδημία των Όσκαρ σημαίνει ότι χάνει όλα τα προνόμια που του παρέχει η Ακαδημία ως μέλος της.
- Δεν θα μπορεί να ψηφίσει πιθανούς υποψήφιους για Όσκαρ, δεν θα μπορεί να συμμετέχει σε προβολές ταινιών και ίσως δεν θα τον ξαναδούμε ως καλεσμένο σε βραδιά απονομής βραβείων. 

«Απάντησα απευθείας στο πειθαρχικό κάλεσμα της Ακαδημίας και θα δεχτώ πλήρως και όλες τις συνέπειες της συμπεριφοράς μου. Οι πράξεις μου στην παρουσίαση των 94ων Βραβείων της Ακαδημίας ήταν σοκαριστικές, επίπονες και αδικαιολόγητες. Η λίστα με αυτούς που πλήγωσα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τον Chris, την οικογένειά μου, πολλούς από τους καλούς μου φίλους και τους αγαπημένους μου, όλους όσους παρευρέθηκαν και το παγκόσμιο κοινό στο σπίτι. Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα την ευκαιρία άλλων υποψηφίων και νικητών να γιορτάσουν και να γιορταστούν για την εξαιρετική δουλειά τους. Μου έχει ραγίσει η καρδιά. Θέλω να επιστρέψω τη βαρύτητα σε εκείνους που αξίζουν την προσοχή για τα κατορθώματά τους και την τέχνη τους στον κινηματογράφο.

Οπότε, παραιτούμαι από την ιδιότητα του μέλους στην Ακαδημία του Κινηματογράφου και θα δεχτώ όλες τις περαιτέρω συνέπειες που το Συμβούλιο κρίνει κατάλληλες. Η αλλαγή χρειάζεται χρόνο και δεσμεύομαι να δουλέψω για να διασφαλίσω ότι η βία ποτέ ξανά δε θα επικρατήσει της λογικής», είπε ο Will Smith στην ανακοίνωση της παραίτησής του από την Ακαδημία.

Η Ακαδημία απάντησε στην ανακοίνωση του Will Smith ως εξής: «Έχουμε λάβει και αποδεχθεί την άμεση παραίτηση του κυρίου Will Smith από την Ακαδημία του Κινηματογράφου. Θα προχωρήσουμε με τις πειθαρχικές μας διαδικασίες κατά του κυρίου Smith για παραβιάσεις των προδιαγραφών της Ακαδημίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση