ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Τι πιστεύουν οι μαύροι της Βρετανίας για τον γάμο της Meghan Markle;

Η δικηγόρος Γκέιλ Γουόλτερς δεν ασχολείται με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, όμως πιστεύει ότι ο γάμος της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι είναι μια σημαντική στιγμή για την κοινότητα των μαύρων της Βρετανίας.

«Πρέπει να είναι σημαντικό. Το γεγονός ότι κάποιος μαύρος παντρεύεται μέλος της βασιλικής οικογένειας σηματοδοτεί ένα άνοιγμα και μια διαφοροποίηση που δεν είχαμε ποτέ ως τώρα», εκτίμησε η Γουόλτερς.

«Εξακολουθώ να είμαι κατά της μοναρχίας επειδή πιστεύω ότι κανείς δεν γεννήθηκε για να κυβερνά. Ωστόσο κατανοώ τον συμβολισμό και είναι πολύ ισχυρός», πρόσθεσε.

Ο επερχόμενος γάμος του πρίγκιπα Χάρι, έκτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, με τη Μαρκλ, ο πατέρας της οποίας είναι λευκός και η μητέρα της Αφροαμερικανίδα, προωθείται ως μια απόδειξη ότι η Βρετανία έχει γίνει ένα πιο ισόνομο και φυλετικά μικτό κράτος.

Μόλις 60 χρόνια πριν θεωρείτο απαράδεκτο για ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να παντρευτεί έναν διαζευγμένο και μόνο το 2013 επετράπη ο γάμος με έναν καθολικό χωρίς να υπάρχει η ποινή της εξαίρεσης από τη σειρά διαδοχής.

Οπότε η είσοδος της Μαρκλ σε μια αποκλειστικά λευκή οικογένεια δεν θα πρέπει να υποτιμάται, εκτιμά η Άφουα Χιρς, συγγραφέας του βιβλίου: “ Brit(ish): On race, Identity and Belonging”.

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση