ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: vinyl φούστα, checked πουκάμισο και basic white sneakers
 

Τι και αν όλοι μιλούν για το #Megxit; Ο Harry αδιαφορεί για τους τίτλους

Η κίνηση του πρίγκιπα που αποδεικνύει όσα δεν λέγονται

Δέσποινα Άσπρου

Εδώ και περίπου δύο βδομάδες, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης.

Το ζευγάρι που αποφάσισε να παραιτηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και να ακολουθήσει ιδιωτική ζωή μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Τύπου και περιπλέκει τα πράγματα στο Παλάτι. Χθες μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε πως ο πρίγκιπας και η σύζυγός του, από εδώ και πέρα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους τίτλους τους και θα πρέπει τώρα να πληρώσουν το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ στους Βρετανούς φορολογούμενους - το ποσό δηλαδή που δαπανήθηκε για την συντήρηση του διαμερίσματός τους στο παλάτι, όλοι μας πιστέψαμε πως το #megxit έχει επιτέλους λυθεί και την ίδια στιγμή αναρωτηθήκαμε πώς θα αισθάνονται οι δυό τους. Και εκεί λοιπόν που είπαμε πως τα πράγματα για το ζευγάρι θα είναι κάπως δυσάρεστα... μια κίνηση του Harry ανέτρεψε κάθε μας σκέψη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail την Παρασκευή, ο πρίγκιπας αντί να ''κλαίει την μοίρα'' του διασκέδαζε μαζί με φίλους του στην αγαπημένη του pub, που δεν είναι άλλη από την Brook House Pub που βρίσκεται στο Fulham.

O Harry λοιπόν, εθεάθη να απολαμβάνει ένα ποτό σαν κανονικός άνθρωπος στην pub η οποία ανήκει στον πολύ καλό του φίλο και επίσης νονό του Archie, Mark Dyer.

Πηγή μάλιστα στην εφημερίδα αναφέρει πως ο Harry ήταν ευδιάθετος και χαλαρός.

Τι σημαίνουν αυτά; Λαμβάνοντας υπόψιν την κίνηση του Harry και πιστεύοντας πως ο πρίγκιπας ήδη γνώριζε εκ των έσω πως εκείνος και η Meghan έχουν χάσει τους τίτλους τους -γιατί Ok, ρεαλιστικά μιλώντας δεν θα το έμαθαν το Σάββατο όπως εμείς- διαπιστώνουμε πως οι τίτλοι είναι ένα κεφάλαιο που πλέον δεν τους ενδιαφέρει.

Η κίνησή του Harry αποτελεί αντίκτυπος του ότι οι δύο τους ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και περίμεναν εδώ και καιρό όσα θα συμβούν. Επιθυμούν να ζήσουν σαν κοινοί θνητοί και δεν στεναχωριούνται για όσα χάνουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση