ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Τι είναι το Royal Rota που πλέον δεν θα συμμετέχουν ο Harry και η Meghan;

Όσα πρέπει να ξέρεις για την απόφαση του ζευγαριού

Δέσποινα Άσπρου

Well, αν δεν είσαι φαν των royals μάλλον θα έχεις κουραστεί από την πληθώρα δημοσιευμάτων που αναφέρουν το όνομα του Harry και της Meghan, οι οποίοι αποφάσισαν να "πουν αντίο" στα βασιλικά τους καθήκοντα και να ακολουθήσουν το δικό τους μοτίβο ζωής. Είτε όμως είσαι royal fan, είτε όχι, κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρεις... και εμείς οφείλουμε να σε ενημερώσουμε.

Αν μπήκατε και εσείς στην πειρασμό να δείτε το νέο site του δούκα και της δούκισσας του Sussex θα έχετε προσέξει πως ανάμεσα σε άλλα, οι δυο τους αναφέρουν πως από την άνοιξη του 2020 και έπειτα δεν θα συμμετέχουν στο σύστημα των media "royal rota" και θα υιοθετήσουν μια αναθεωρημένη προσέγγιση των ΜΜΕ. Και κάπου εδώ, μάλλον θα αναρωτηθήκατε τι είναι αυτό το σύστημα και γιατί δεν επιθυμούν να το ακολουθούν, σωστά; Μάλλον, ναι. Ας δούμε λοιπόν για τι πρόκειται.

Το royal rota που ιδρύθηκε πριν από περίπου 40 χρόνια είναι το επίσημο μιντιακό σύστημα που χρησιμοποιεί η βασιλική οικογένεια και επιτρέπει σε συγκεκριμένα βρετανικά μέσα να καλύπτουν με αποκλειστικότητα διάφορες εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαπτίσεις κτλ. Σύμφωνα με το σύστημα αυτό, τα Μέσα που ανήκουν στο royal rata οφείλουν να μοιράζονται τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους με τα υπόλοιπα Μέσα που τα ζητάνε. Το σύστημα δημιουργήθηκε κυρίως για λόγους ασφαλείας και λαμβάνοντας υπόψιν πως είναι ανέφικτο να βρίσκονται σε ένα χώρο όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη. 

Τι είναι το Royal Rota

Τα ΜΜΕ που ανήκουν στο σύστημα αυτό και προορίζονται ως η κυρίαρχη πηγή ειδήσεων για την βασιλική οικογένεια είναι τα:  The Daily Express, The Daily Mail, The Daily Mirror, The Evening Standard, The Telegraph, The Times και The Sun. 

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι από εδώ και πέρα o Harry και η Meghan μπορούν να μοιραστούν στοιχεία, φωτογραφίες και δηλώσεις με οποιοδήποτε Μέσο επιθυμούν. Και κάπως έτσι... δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση να δούμε την Meghan να δημοσιοποιεί την επόμενη εγκυμοσύνη της μέσω του Ok, της Vogue... ή οποιουδήποτε άλλου μικρού ή μεγάλου Μέσου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X