ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: total black σύνολο με λευκά sneakers
 

Τι απαντάει για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά η σύζυγός του Αλίκη

Απαντάει στις δηλώσεις της κόρης του

Για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά έκανε λόγο η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Πρόσφατα η κόρη του ηθοποιού Σάντρα Βουτσά είχε μιλήσει για την περιουσία τους δηλώνοντας ότι «Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου. Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι».

Για να απαντήσει στα όσα ειπώθηκαν η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας στον αέρα της εκπομπής της Χριστιάνας τόνισε ότι την ενοχλεί να λέγονται πράγματα δημόσια για την κληρονομιά.

Συγκεκριμένα είπε «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και δεμένες και λείπει η μία στην άλλη και η πανδημία μας έκανε να χαθούμε για λίγο. Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα δημόσια για την κληρονομιά…Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα που όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν και εγώ αυτά τα πράγματα δε θέλω να τα κάνω δημόσια… Είμαστε καλές γυναίκες, αγαπημένες, ο Φοίβος είναι μικρός δεν τον λογαριάζω σ’ αυτό και νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε αυτά έξω από τα φώτα της δημοσιότητας».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X