ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Θρίλερ με τον γιο του Michael Jackson - Ποιος είναι ο πατέρας;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Και πάλι στην επικαιρότητα το ''θρίλερ'' για τον βιολογικό πατέρα του Prince Jackson. Για τον πατέρα του 18χρονου πλεον Prince ακούστηκαν ουκ ολίγες θεωρίες, καμιά όμως δεν φάνηκε να αγγίζει την αλήθεια. 

Τα νέα δημοσιεύματα όμως, ίσως έχουν κάποια βάση. Ο Βρετανός ηθοποιός Mark Lester, που βρισκόταν κοντά στην οικογένεια για χρόνια, υποστηρίζει πως πατέρας του Prince δεν είναι άλλος από τον Marlon Brando, o οποίος πείστηκε από τον τραγουδιστή να δωρίσει σπέρμα για να έρθει στον κόσμο ο πρωτότοκος γιος του. Ο Lester συνάντησε τον Brando στο ράντσο του Jackson, το ''Neverland'', λίγο πριν πεθάνει το 2004: 

''Πέρασε πολλές από τις τελευταίες του ημέρες εκεί. Δεν ήταν ο μόνο διάσημος που βρισκόταν στο ράντσο. Ο Leonardo DiCaprio έμενε συχνά, ενώ έχω δει και τις Venus και Serena Williams να παίζουν τένις στα γήπεδα της έπαυλης… Είχα πάει να χαιρετίσω τον Brando. Καθόταν με τα μάτια του κλειστά δίπλα στον Michael και τα άνοιξε απότομα όταν τον πλησίασα, με τρόμαξε πολύ. Έμοιαζε πάρα πολύ με τον Prince όπως είναι τώρα'', συνεχίζει ο ίδιος.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως ο Prince μοιάζει αρκετά στον Brando.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση