ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ cotton φόρεμα και sneakers
 

Θερμή υποδοχή για Kate και William στην Κύπρο

Στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου βρέθηκε ο πρίγκιπας William και η Κate Middleton, το μεσημέρι της Τετάρτης (5/12), τιμώντας με την παρουσία τους το προσωπικό που εργάζεται αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες του.  

Το ζευγάρι, φανερά ευδιάθετο και χαμογελαστό, χαιρετούσε όλους όσους βρέθηκαν εκεί για να τους υποδεχθούν ενώ έδειξαν και την ιδιαίτερη αδυναμία που έχουν στα παιδιά, τα οποία τους πρόσφερα μικρά αναμνηστικά αλλά και λουλούδια.

H παρουσία του ζευγαριού στο νησί μας προσέλκυσε το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ και ειδικότερα βρετανικών, όπως το BBC, ITV, ITN, Channel 4 και Sky News, ενώ το γεγονός προβλήθηκε από ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Reuters, το Associated Press και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Kate Middleton ''έκλεψε'' το look της Meghan

Ο πρίγκιπας William μιλώντας στους εργαζομένους, ανέφερε: ''Σε κάθε γωνιά του κόσμου, κάθε στιγμή, οι άνδρες και οι γυναίκες του στρατού του Ηνωμένου Βασιλείου, εργάζονται για την ασφάλεια της χώρας μας και την προστασία των συμφερόντων μας. Υπάρχουν περίπου 11,000 ναύτες, στρατιώτες, αεροπόροι και πεζοναύτες, εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Όλη αυτή η δουλειά γίνεται χωρίς φανφάρες. Δεν αναζητάς επαίνους για την προσφορά σου, δεν έχει να κάνει με προσωπική αναγνώριση αλλά με προσφορά στην υπηρεσία''.

Δείτε εικόνες και video:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση