ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: σατέν short, αέρινο λινό πουκάμισο και μπαλαρίνες με stads

Με την Jennifer Lopez πόζαρε η Αθηνά Οικονομάκου

«Τσιμπήστε με», γράφει η Ελληνίδα Influencer ενώ φωτογραφήθηκε με μία από τις διασημότερες popstars.

Μαρία Σάββα

Μία ξεχωριστή στιγμή είχε την ευκαιρία να ζήσει η Αθηνά Οικονομάκου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, καθώς συνάντησε από κοντά την Jennifer Lopez και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Η ηθοποιός βρέθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου στην επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία παρουσίασε τη νέα συλλογή Défilé Couture Automne-Hiver 2026-27. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και η διεθνούς φήμης σταρ, η οποία παρακολούθησε το fashion show από την πρώτη σειρά, τραβώντας τα βλέμματα με τη στιλιστική της εμφάνιση.

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε στη συνέχεια με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μια selfie που τράβηξε με την Jennifer Lopez, στην οποία οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστές κοιτάζοντας τον φακό.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός εξέφρασε τη χαρά και τον ενθουσιασμό της για τη συνάντηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τσιμπήστε με».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση