ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Θέλουμε να δούμε αυτή την ταινία τώρα!

Κοίταξε να δεις πώς έχουν τα πράγματα. 

Η νέα ταινία της Sarah Jessica Parker έχει τίτλο ''Here and Now'', και εκ πρώτης όψεως δεν μοιάζει να είναι τίποτα ξεχωριστό. Είναι η κλισέ ιστορία μιας προβληματικής οικογένειας με την πρωταγωνίστρια να αντιμετωπίζει παράλληλα και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, βλέπουμε πως όντως το στόρι είναι πολύ κοινό. 

Ωστόσο, το ''Here and Now'' μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. 

Η Sarah Jessica Parker υποδύεται τη Vivienne, μία μουσικό στη Νέα Υόρκη που ξαφνικά, μια μέρα πριν από μια σημαντική συναυλία, αντιλαμβάνεται πως η ζωή της θα πάρει άλλη τροπή όταν λαμβάνει κάποια συγκλονιστικά νέα που ανατρέπουν τα πάντα. Έτσι αναθεωρεί τις προτεραιότητές της ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την επερχόμενη περιοδεία της, την οικογένεια και τους φίλους της. Μαζί της είναι η υπομονητική μητέρα της, ο επι χρόνια μάνατζερ της και ο πρώην σύζυγός της. 

Μαζί με την SJP στην ταινία βλέπουμε τους Jacqueline Bisset, Common και Simon Baker αλλά και τη Renée Zellweger στο ρόλο της καλύτερης φίλης της πρωταγωνίστριας. 

Βλέπετε πόσο μελοδραματικά κλισέ ακούγονται όλα; 

Άμα δεις το τρέιλερ όμως ξαφνικά αρχίζεις και προσέχεις λίγο περισσότερο. 

Η SJP είναι όμορφη, παίζει ακόμα πιο όμορφα και η ταινία, μετά το τρέιλερ, μοιάζει πως τουλάχιστον θα μας βάλει σε σκέψεις.

Τι λέτε εσείς; 

Ξεκινά την κινηματογραφική της πορεία στις 2 Νοεμβρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση