ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

The Crown: «Με κάνει να θέλω να φύγω μακριά, να κάνω μια νέα αρχή»

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν στη νέα σεζόν της σειράς.

Μαρία Καραμάνου

Στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς «The Crown» στο Netflix, ο νέος κύκλος προσφέρει συναρπαστικές εικόνες από τη ζωή της πριγκίπισσας Diana, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής της ιστορίας που δεν είχαν γίνει προηγουμένως γνωστές. Μια από τις σημαντικές στιγμές παρουσιάζει την Diana, υποδομένη από την Elizabeth Debicki, σε μια συζήτηση με τον Dodi Fayed, υποδυόμενος από τον Khalid Abdalla.

Σε αυτήν τη σκηνή, η Diana εκφράζει την επιθυμία της να μετακομίσει «μακριά από την Αγγλία» και να ζήσει σε κάποιο μέρος όπως η Καλιφόρνια. Αυτό αντικατοπτρίζει την ανάγκη της για απομόνωση και ανεξαρτησία, μακριά από τον εκτυφλωτικό φωτεινό προβολέα της βασιλικής οικογένειας και τους πολύπλοκους κύκλους της ζωής της.

Η σειρά αναδεικνύει επίσης το ανθρωποκυνηγητό που υφίστατο η Diana από τα μέσα ενημέρωσης. Οι δημοσιογράφοι και οι ρεπόρτερ την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, αποκαλύπτοντας την έντονη παρακολούθηση που υφίσταντο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό το ανθρωποκυνηγητό καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο τα media επηρέαζαν τη ζωή και τις αποφάσεις της Diana, καθιστώντας τη ένα θύμα της δημοσιότητας.

Μέσα από αυτήν την αναπαράσταση, η σειρά αναδεικνύει τις δυσκολίες και τις πιέσεις που αντιμετώπιζε η πριγκίπισσα Diana, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τον ρόλο των media στη διαμόρφωση της δημόσιας εικόνας των μελών της βασιλικής οικογένειας.

«Κάνουν σαν να είναι φίλοι σου και μετά γράφουν τη μία προσβολή μετά την άλλη, ούτως ή άλλως. Με κάνει να θέλω να φύγω μακριά, να κάνω μια νέα αρχή. Να μετακομίσω σε άλλη χώρα, κάπου σαν…» λέει η Diana ενώ την πρότασή της συμπλήρωσε ο συνομιλητής της, λέγοντας «Την Καλιφόρνια». 

Εκείνη απάντησε, «Ακριβώς. Μακριά από την Αγγλία ούτως ή άλλως. Κάπου όπου μπορεί κανείς να είναι πραγματικά ελεύθερος. Να κάτσεις κάτω από ένα μικρό δέντρο με ένα αγόρι που σου αρέσει και να τρως παγωτό».

Η πραγματική ζωή της πριγκίπισσας Diana ήταν πράγματι γεμάτη δημοσιότητα και πίεση από τα media. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εκείνης, η Diana είχε εκφράσει δημοσίως την επιθυμία της για μια πιο ανεξάρτητη ζωή, μακριά από τις πιέσεις του βασιλικού περιβάλλοντος. Συχνά ανέφερε την επιθυμία της να εκπληρώσει τον ρόλο της μητέρας και να αφιερωθεί σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Όσον αφορά τη σκέψη της για μετεγκατάσταση στην Αμερική, φίλοι της επιβεβαίωσαν αργότερα ότι είχε αυτήν τη σκέψη στο μυαλό της. Η Diana φαινόταν πως εξέταζε το ενδεχόμενο να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας και τις περιοριστικές υποχρεώσεις της βασιλικής οικογένειας, επιθυμώντας έναν πιο ιδιωτικό τρόπο ζωής.

Δυστυχώς, η ζωή της Diana έλαβε μια τραγική στροφή με τον θάνατό της σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997. Ο θάνατός της προκάλεσε θλίψη παγκοσμίως και σήμανε το τέλος μιας εποχής για τη βασιλική οικογένεια και το Ηνωμένο Βασίλειο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση