ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Θα γίνει ντοκιμαντέρ η ζωή της Serena Williams

Yπέγραψε συμφωνία με την Amazon

newsroom must

Η δημοφιλής τενίστρια Serena Williams, είναι έτοιμη να μοιραστεί με τον κόσμο τα τεκτενόμενα της ζωής της και αυτό φανερώνεται από την συμφωνία που υπέγραψε με μεγάλη εταιρία.

Η ίδια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα υπέγραψε συμφωνία με την Amazon για να ετοιμαστεί μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ζωή της. Το παράδοξο είναι ότι την παραγωγή ανέλαβε η ίδια.

Το περιεχόμενο, όπως αποκάλυψε η ίδια στο “ Vanity Fair”, θα εμπερικλείει στιγμές από την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή « Μέσα από τα μάτια μου και τον φακό μου».

Στην ανακοίνωση η Serena έγραψε «Έχω πολλές ιστορίες που ανυπομονώ να πω και να μοιραστώ με τον κόσμο», ενώ η διευθύντρια των Amazon Studios (Jennfier Salke) πρόσθεσε «Είναι μία από τις πιο επιδραστικές αθλήτριες, επιχειρηματίες και γυναίκες της γενιάς της που θαυμάζεται όχι μόνο για την ικανότητά της στο γήπεδο αλλά και για την αφοσίωσή της στην υπεράσπιση των ίσων δικαιωμάτων».

Να θυμίσουμε πως η Williams είχε κάνει και στο παρελθόν ένα ντοκιμαντέρ με το τηλεοπτικό κανάλι HBO, “Being Serena” το οποίο αναφερόταν στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της και της καριέρας της.

Ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ της Amazon.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση