ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Hot pink blazer, στενό jean και πέδιλα
 

Τέρμα η προσφώνηση ''πρίγκιπας'' για τον Harry;

Η παράκληση του Harry που δεν περιμέναμε

Δέσποινα Άσπρου

Well, όλοι γνωρίζουμε πως ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στην Αμερική με στόχο να ζήσουν μια ιδιωτική ζωή μακριά από τα βασιλικά πρέπει. Μετά από τον σάλο που προκάλεσε η είδηση αυτή, ο πρίγκιπας επέστρεψε στην Βρετανία και πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το megxit.

Κατά την διάρκεια της εμφάνισής του σε εκδήλωση στο Εδιμβούργο που είχε ως θέμα τα οικολογικά ταξίδια, ο δούκας του Sussex ζήτησε κάτι που ομολογουμένως μας ξάφνιασε! «Απλώς να με αποκαλείτε Harry», δήλωσε ο πρίγκιπας στο πλήθος που είχε μαζευτεί για να τον δει από κοντά. 

Είναι ξεκάθαρο πως αν και το Παλάτι δεν του έχει αφαιρέσει τον τίτλο του Δούκα, ο Harry πήρε την απόφαση να απαλλαγεί από κάθετι βασιλικό και να κάνει πράγματι μια νέα αρχή. 

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΚΥΠΕ, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες τόσο ο Δούκας όσο και η Δούκισσα του Sussex θα πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους υποχρεώσεις ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Από το τέλος Μαρτίου θα τεθεί σε ισχύ μία 12μηνη περίοδος κατά την οποία θα κριθεί πώς λειτουργεί το νέο καθεστώς για την οικογένεια των Σάσεξ, με την έδρα τους να μοιράζεται μεταξύ Βρετανίας και βόρειας Αμερικής.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση