ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Τελικά σε ποιον μοιάζει η μικρή Lilibet - Diana;

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα νέα για τη γέννηση της μικρής Lilibet – Diana Mountbatten Windsor, κόρης του πρίγκιπα Harry και τηςMeghan Markle, όλοι όσοι ακολουθούν σθεναρά τη βασιλική οικογένεια ήθελαν να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν.

Μια από αυτές τις πληροφορίες, είναι και σε ποιον από τους δύο μοιάζει περισσότερο, αφού το ζευγάρι δεν ακολούθησε την πατροπαράδοτη οδό που θέλει τα νεογέννητα να γνωρίζονται από τον κόσμο κατά την έξοδο της μητέρας από το μαιευτήριο.

Όμως, στην Αμερική κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να μάθουμε την αλήθεια, καθώς σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ‘Us Weekly’ η Lili δεν μοιάζει σε κανέναν από τους δύο περισσότερο, είναι ένα τέλειο κράμα του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex.
Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Είναι και οι δύο ερωτευμένοι μαζί της και είναι απίστευτα όμορφη. Είναι κάτι ανάμεσα σε Harry και Meghan».

Να θυμίσουμε ότι οι ίδιοι είχαν αναφέρει στην ανακοίνωσή τους ότι, «Στις 4 Ιουνίου είχαμε την ευλογία της άφιξης της κόρης μας. Είναι περισσότερα από όσα είχαμε ποτέ φανταστεί και παραμένουμε ευγνώμονες για την στήριξη και τις προσευχές που νιώσαμε από όλο τον πλανήτη. Ευχαριστούμε για την συνεχή καλοσύνη και τη στήριξη σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την οικογένειά μας».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση