ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Taylor Hill: Μίλησε πρώτη φορά για την αποβολή της

Έχασε το μωρό στις εννέα εβδομάδες εγκυμοσύνης

Μαρία Σάββα

Η Taylor Hill αποκάλυψε πρόσφατα ότι είχε βιώσει μια αποβολή πριν από τρία χρόνια και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για πρώτη φορά δημόσια. Η γνωστή ως αγγελάκι της Victoria's Secret και παντρεμένη με τον Ντάνιελ Φράιερ, μίλησε στο podcast «On Purpose With Jay Shetty» για την εμπειρία της.

"Πριν από περίπου τρία χρόνια, είχα μια αποβολή. Δεν το είχα μοιραστεί ποτέ προηγουμένως," ανέφερε η Hill, προσθέτοντας ότι αυτό ήταν ένα θέμα που είχε συζητήσει μόνο με την οικογένεια και τους στενούς της φίλους. "Ήταν μια πραγματικά πολύ παράξενη κατάσταση. Είχα σπιράλ όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Δεν προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί," εξήγησε.

Η Taylor εξήγησε ότι εκείνη την περίοδο ήταν ακόμα αρραβωνιασμένη με τον Ντάνιελ και η εγκυμοσύνη δεν ήταν μέρος των άμεσων σχεδίων τους. "Δεν καταλάβαμε καν πώς συνέβη," πρόσθεσε. Όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος, η Hill αισθάνθηκε σοκαρισμένη και για μεγάλο διάστημα ήταν γεμάτη άγχος. "Οι πιθανότητες να πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη ήταν 50-50," ανέφερε, επισημαίνοντας ότι ο Ντάνιελ βρισκόταν στο Λονδίνο λόγω της πανδημίας Covid-19, ενώ εκείνη ήταν μόνη της.

"Στις έξι εβδομάδες άκουσα τον καρδιακό παλμό του μωρού στο υπερηχογράφημα και αποφάσισα να γίνω μαμά στα 25 μου," είπε. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, στις εννέα εβδομάδες έμαθε ότι είχε χάσει το μωρό. "Ήμουν ολομόναχη στο σπίτι. Τηλεφώνησα στον Ντάνιελ και ήμουν συντετριμμένη. Κλαίγαμε και οι δύο. Ήταν πολύ οδυνηρό και για τους δυο μας. Ένιωθα μια αίσθηση αποτυχίας, σαν να με είχε προδώσει ο ίδιος μου ο εαυτός. Είναι εντάξει να είσαι θυμωμένος με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να το ξεπεράσεις από τη μια στιγμή στην άλλη," συμπλήρωσε.

Στο τέλος, η Taylor παραδέχτηκε ότι, αν και γνώριζε πως ο χρόνος δεν ήταν σωστός, προσπαθούσε να πιστέψει ότι "όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο," αλλά ήταν "απολύτως συντετριμμένη που δεν έγινε μητέρα."

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση