ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Tatum O’Neal: «Κόντεψα να πεθάνω»

Οι αποκαλύψεις που έκανε για την ανακοπή, το εγκεφαλικό, το κώμα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Μαρία Σάββα

Τον Μάϊο του 2020 η γνωστή ηθοποιός Tatum O'Neal μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό, το οποίο την έριξε σε κώμα έξι εβδομάδων. Δύο χρόνια αργότερα ανοίχτηκε για πρώτη φορά και μίλησε για το τι πραγματικά πέρασε.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο People η ίδια αποκάλυψε αρχικά πως «Κόντεψα να πεθάνω». Τα τρία παιδιά της Kevin, Sean και Emily φοβήθηκαν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να περπατήσει ή να μιλήσει ξανά. «Ήταν το τηλεφώνημα που πάντα περιμέναμε» είπε ο γιος της Kevin.

Να αναφέρουμε ότι δύο χρόνια μετά το συμβάν η ηθοποιός βραβευμένη με Όσκαρ βρίσκεται σε διάφορα κέντρα αποκατάστασης προσπαθώντας να ανακτήσει τη δύναμή, τη μνήμη της και την ικανότητά της να διαβάζει και να γράφει ξανά.

Τελειώνοντας να σημειώσουμε ότι τον Μάϊο του 2020 έκανε χρήση υπερβολικής δόσης ναρκωτικών σε συνδυασμό με παυσίπονα, οπιούχα και μορφίνη, με ένα φίλο της, να τη βρήκε στο διαμέρισμά της στο Century City και να τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Με την προσθήκη μορφίνης και βαρύτερων φαρμάκων, γινόταν τρομακτικό. Ο κορωνοϊός, ο χρόνιος πόνος, όλα αυτά οδήγησαν σε μία απομόνωση. Σε αυτό το μέρος, δεν νομίζω, πως γι' αυτήν, υπήρχε ελπίδα», πρόσθεσε ο γιος της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση