ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Kourtney Kardashian: Προσπαθεί να βγάλει κέρδος από το αγέννητο μωρό της;

«Θέλει απεγνωσμένα να έχει αυτό που έχουν όλες οι αδελφές της»

Μαρία Σάββα

Η μεγαλύτερη αδελφή από την οικογένεια των Kardashians πριν μερικές βδομάδες ανακοίνωσε στο κοινό με μεγάλη χαρά την τέταρτη εγκυμοσύνη της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Travis Baker.

Η ίδια φαίνεται να μην χάνει χρόνο όμως και να έχει ήδη ξεκινήσει να «εκμεταλλεύεται» την εγκυμοσύνη της για να βγάλει κέρδος. Άτομο από το περιβάλλον της Kourtney Kardashian είπε στην Daily Mail ότι «σίγουρα θα χρησιμοποιήσει αυτή την εγκυμοσύνη για κέρδος. Η Kourtney ειλικρινά πιάνει ''άχυρα'' αυτή τη στιγμή και θα προσπαθήσει να ''αρμέξει'' αυτή την εγκυμοσύνη όσο μπορεί, γιατί θέλει απεγνωσμένα να έχει αυτό που έχουν όλες οι αδελφές της. Αλλά το κάνει λάθος».

Η ίδια πηγή, τόνισε ότι: «Το SKIMS της Kim είναι μια τεράστια επιτυχία, επειδή ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που η ίδια πρεσβεύει, την αυτοπεποίθηση του σώματος. Το Good American της Khloe δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που παλεύουν με το βάρος, κάτι με το οποίο πάλεψε για χρόνια μπροστά στον κόσμο. Η Kylie ξεκίνησε με ένα μόνο κιτ χειλιών, αφού τα τεράστια χείλη της ήταν το μόνο πράγμα για το οποίο μιλούσε ο κόσμος εκείνη την εποχή. Ήταν η υπογραφή της.

Η Kourtney ίδρυσε το lifestyle brand Poosh το 2019 και λάνσαρε τη σειρά βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής Lemme πέρυσι, με την πηγή να λέει ότι είχε σκοπό να χτίσει αυτά τα εγχειρήματα εν μέσω της εγκυμοσύνης της».

«Έχει ήδη λανσάρει μια σειρά ρούχων, Kardashian Kids και έχει επίσης μια σειρά ρούχων εγκυμοσύνης που πουλάει στο Poosh. Η Kourtney θα συνεχίσει να βασίζεται σε αυτές τις μάρκες και θα προσθέσει προϊόντα τόσο στο Poosh όσο και στο Lemme, τα οποία θα προωθήσει έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», συμπλήρωσε η πηγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση