ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Τα σχόλια της Emma Corrin για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan

Tι δήλωσε η τηλεοπτική 'Diana' ;

newsroom must

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Emma Corrin, που ενσάρκωνε την πριγκίπισσα Diana στον τέταρτο κύκλο της σειράς ''The Crown'', μίλησε μεταξύ άλλων για το βάρος του ρόλου, για το γεγονός ότι οι Sussex το παρακολουθούν αλλά και τα συναισθήματα της σχετικά.

"Είναι πολύ ενδιαφέρον. Προσωπικά, προσπαθώ να μην ασχολούμαι γιατί νιώθω πως είναι μονόδρομος και αν ξεκινήσω να ανησυχώ για το ποιος το έχει δει και τι σκέφτονται, γίνεται πολύ αγχωτικό. Αλλά νιώθω άνετα στην σκέψη ότι έχουμε δημιουργήσει την οπτική των πραγμάτων από τη μεριά του Peter (Morgan).

Οπότε, ευτυχώς είναι ένα δικό του πράγμα. Αλλά με έναν τρόπο, υποθέτω δεν μπορεί να αποσχιστεί τελείως από την πραγματικότητα την οποία ακουμπά και από την οποία επηρεάζεται.", απάντησε η Corrin στην ερώτηση πώς νιώθει που παρακολουθούν την εκπομπή ο δούκας και η δούκισσα του Sussex.

Από την άλλη χαίρεται πολύ με τις κριτικές που έλαβε καθώς ήταν κάτι για το οποίο δούλεψε σκληρά. Ένας χαρακτήρας τον οποίο αγάπησε και τον ενσάρκωσε μέσα από τα δικά της μάτια.

Και είναι αλήθεια πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν παρακολουθήσει ένα μέρος από το "The Crown" όπως είχαν δηλώσει στη συνέντευξή τους στο CBS, αλλά και όπως είχε παραδεχθεί ο δούκας του Sussex, εμφανιζόμενος στην εκπομπή του James Corden.

"Δεν προσποιούνται πως είναι νέα. Είναι μυθοπλασία και είναι απλώς βασισμένη στην αλήθεια. Σου δίνει μία σκληρή ιδέα για το πώς είναι ο τρόπος ζωής, ποιες είναι οι πιέσεις του να βάζεις το καθήκον και την υπηρεσία πάνω από την οικογένεια και οτιδήποτε άλλο, τι μπορεί να βγει από αυτό. Είμαι πολύ πιο άνετος με το "The Crown" παρά με το να βλέπω τις ιστορίες που γράφονται για την οικογένειά μου ή για τη σύζυγό μου και τον εαυτό μου." είχε δηλώσει ο πρίγκιπας Harry για τη σειρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
emma corin  |  diana  |  harry  |  meghan  |  crown  |  netflix

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση