ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Τα πλάνα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για τα Χριστούγεννα

Τι θα κάνει ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αυτές τις γιορτές

newsroom must

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της αποβολής που είχε τον περασμένο Ιούλιο, η Meghan Markle φαίνεται να έγινε ξανά η αγαπημένη royal της Βρετανίας - αφού μαζί της συνδέθηκαν πολλές γυναίκες και παράλληλα, η ίδια μετατράπηκε ξανά στο Νο1 θέμα συζήτησης ανά το παγκόσμιο. Και κάπως έτσι, επέστρεψε ξανά στο προσκήνιο η συζήτηση για το πού και πώς θα περάσουν οι Sussexes τις γιορτές.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε στο People Αμερικής πως το ζευγάρι θα περάσει τα Χριστούγεννα με ένα φιλικό του ζευγάρι, τον παραγωγό David Foster και τη σύζυγό του και ηθοποιό/τραγουδίστρια Katharine McPhee. «Η Meghan θέλει πολύ να είναι η οικοδέσποινα στα πρώτα Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι με τη μαμά της. Έχει ενθουσιαστεί πολύ και σχεδιάζει να κάνει όλες τις παραδόσεις με τις οποίες μεγάλωσε όταν ήταν παιδί, συμπεριλαμβανομένης και της μαγειρικής. Έχουν καλέσει επίσης τον David και την Katharine για να τα περάσουν μαζί τους. Ο David είχε αναφέρει ότι ο Harry και η Meghan θα πήγαιναν στο δικό τους, αλλά η Meghan τα θέλει όλα στο σπίτι. Θέλουν να ξεκινήσουν με τις νέες τους ζωές. Τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του Harry δεν είναι στο πρόγραμμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αν και η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από το ζευγάρι, το δεδομένο είναι ένα: το πρόγραμμα του ζευγαριού φέτος θα είναι αρκετά πιο cool και χουχουλιάρικο απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια που περιλάμβανε royal υποχρεώσεις. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση