ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Τα κοσμήματα που φόρεσε η πριγκίπισσα Charlotte για να τιμήσει την βασίλισσα

Η καρφίτσα που φόρεσε η 7χρονη πριγκίπισσα

Μαρία Σάββα

Το σύνολο της πριγκίπισσας Charlotte στην κηδεία της προγιαγιάς της περιελάβανε έναν συγκινητικό φόρο τιμής σε ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της βασίλισσας. Η πριγκίπισσα και ο αδερφός της, πρίγκιπας George, ενώθηκαν με τους γονείς τους, πρίγκιπα William και Kate Middleton, στην κηδεία της βασίλισσας μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@royalyprincessofwales)

Η 7χρονη πριγκίπισσα φόρεσε μια διαμαντένια καρφίτσα σε σχήμα πέταλου στην αριστερή πλευρά του μαύρου παλτού της προς τιμήν της αγάπης της βασίλισσας για τα άλογα. Το συναισθηματικό κόσμημα ήταν δώρο στη Charlotte από την ίδια τη βασίλισσα.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Charlotte ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και άλλων βασιλικών γυναικών και φοράει ένα κόσμημα με νόημα για μια περίσταση σαν αυτή. Η Charlotte φορούσε επίσης ένα ασορτί μαύρο καπέλο, ένα έθιμο για τις Βρετανίδες που παρευρίσκονταν σε επίσημες εκδηλώσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)

Τελειώνοντας να προσθέσουμε ότι η βασίλισσα ήταν γνωστή για τη διάσημη συλλογή της με καρφίτσες, που συχνά συνδύαζε με τα φωτεινά σετ κοστουμιών της με μια καρφίτσα που είχε ένα ιδιαίτερο νόημα ή ιστορία συνδεδεμένη με την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
πριγκίπισσα Charlotte  |  Royals  |  lifestyle  |  news  |  gossip  |  looks  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση