ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις Τούρκου ηθοποιού για τον φονικό σεισμό

Όλα όσα δήλωσε σε ελληνική εκπομπή

Μαρία Σάββα

Δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι της Τουρκίας, με τα αποτελέσματα δύο καταστροφικών σεισμικών δονήσεων που έγιναν πριν μερικά 24ωρα. Ο Τούρκος ηθοποιός Burak Hakki, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση καθώς ανάμεσα στα θύματα του σεισμού βρέθηκαν και τα ξαδέρφια της συντρόφου του.

«Πολλοί άνθρωποι πέθαναν και αυτό που έμαθα είναι ότι το λιγότερο 2.900 κτίρια κατέρρευσαν. Αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός… Φυσικά λυπάμαι πάρα πολύ. Χάσαμε κάποιους δικούς μας ανθρώπους, χάσαμε κάποιους φίλους. Τα ξαδέρφια της κοπέλας μου ζούσαν σε πόλεις που χτύπησε ο σεισμός και τους χάσαμε, είναι νεκροί», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν και κάποιες ποδοσφαιρικές ομάδες όπου ακόμα τις αναζητούν, όπως επίσης και μία ομάδα βόλεϊ. Είχα φίλους σε αυτές. Δεν είναι πολύ κοντινοί μου φίλοι, αλλά προσπαθούμε να τους βρούμε. Έχουμε κάποιες ομάδες στο WhatsApp όπου προσπαθούμε να βρούμε τις τοποθεσίες τους και να τις δώσουμε στην κυβέρνηση και στις ομάδες αναζήτησης. Οι ομάδες αυτές έχουν μία λίστα και προσπαθούν να τους ψάξουν όλους και να τους απεγκλωβίσουν».

«3.000 κτίρια έχουν καταρρεύσει. Οι δρόμοι είναι διαλυμένοι, κάποια αεροδρόμια έχουν προβλήματα. Είναι μία καταστροφή, μία μεγάλη καταστροφή. Δεν μπορείς να φανταστείς… Όταν είσαι μακριά δεν μπορείς να φανταστείς το μέγεθος της συμφοράς. Όταν συμβεί σε σένα, τότε θα καταλάβεις.

Χρειαζόμαστε περισσότερα ασφαλή κτίρια, χρειαζόμαστε περισσότερο έλεγχο. Για παράδειγμα, για την Κωνσταντινούπολη περιμένουν ένα μεγάλο σεισμό και η πόλη προετοιμάζεται γι’ αυτό. Αλλάζουν τα κτίρια. Η Κωνσταντινούπολη ανανεώνεται. Αλλά αυτές οι πόλεις της Ανατολίας δεν μπορώ να πω ότι είναι έτοιμες για έναν σεισμό», τόνισε στο τέλος ο Τούρκος ηθοποιός. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση