ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Such a Queen! H Emma Thompson βραβεύτηκε από τη βασίλισσα φορώντας... sneakers!

H Emma Thompson είναι και επίσημα ''dame'', βραβευμένη από τη βασίλισσα Ελισάβετ και δεν έχασε χρόνο να... αξιοποιήσει αυτό της το αξίωμα. Η αγαπημένη ηθοποιός επισκέφτηκε το παλάτι του Kensington για να παραλάβει επίσημα τον νέο της τίτλο από τον Πρίγκιπα William και έγινε talk of the town τόσο για τις υπέροχες στιγμές της με τον William, όσο και για τις στιλιστικές επιλογές της. 

Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και την χειροκρότησε, που επέλεξε να πάει στο παλάτι φορώντας sneakers, και με ένα σήμα προς υποστήριξη των ίσων μισθών σε άντρες και γυναίκες. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στα Golden Globes το 2014 όπου πέταξε τα Louboutin της όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα βραβείο, με ένα martini στο χέρι. 

Κατά τη διάρκεια της τελετής στο Kensington είπε πως θέλει να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της για να στρέψει την προσοχή στα φτωχά παιδιά που δεν έχουν αρκετό φαγητό στις σχολικές αργίες. 

''Μιλώ πάντα ειλικρινά, όσον αφορά την πολιτική. Είμαι φεμινίστρια, πολεμάω για τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί αυτά θέλουν περισσότερο κόσμο που να μπορεί να μιλήσει ανοιχτά'' είπε στους δημοσιογράφους. 

A true queen. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
queen  |  emma thompson  |  prince william  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση