ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Στο πάρτι γενεθλίων της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου

Τα βίντεο απο την βραδιά και η ευτυχία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Μαρία Σάββα

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου, κατά την διάρκεια βραδινής τους εξόδου σε εστιατορίο της Λευκωσίας, το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη με αφορμή τα γενέθλια της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου, Φιλίππας Καρσερά, που είναι σήμερα, της πήραν surprise τούρτα ώστε να της ευχηθούν χρόνια πολλά.

Με μπαλόνια, τούρτα και κομφετί ευχήθηκαν οι παρευρισκόμενοι στην Φιλίππα Καρσερά, με το πιο κάτω βίντεο να δείχνει την όμορφη στιγμή που όλοι της τραγουδούσαν.

Για την περίσταση, επέλεξε ένα γκρι τοπ το οποίο συνδύασε με ένα chic μπλέ blazer. 

Nα σημειώσουμε πως η Φιλίππα Καρσερα γεννημένη στις 24 Φεβρουαρίου του 1977 στη Λεμεσό, έκλεισε σήμερα τα 45 της χρόνια. Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο must, είχε δηλώσει: "Ήμουν παιδί πολύ τυχερό. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια ανθρώπων έξω καρδιά, που παρά την προσφυγιά, λόγω της εργατικότητας και της παιδείας τους, πέτυχαν στη ζωή τους και μας πρόσφεραν ό,τι μπορούσαν. Αυτό κάνουν μέχρι σήμερα. Είμαστε τρεις αδελφές, μάθαμε από μικρές ότι έπρεπε να προσπαθούμε, να βοηθούμε, να είμαστε κάθε στιγμή ωφέλιμες, στην οικογένεια και ευρύτερα. Και οι δύο γονείς μου, αλλά και οι παππούδες και γιαγιάδες μου, ήταν και είναι άξιοι άνθρωποι, πνευματώδεις, της προσφοράς όχι από το περίσσευμα αλλά από το υστέρημα. Μεγαλώσαμε με ό,τι είχαμε, με αδέλφια και ξαδέλφια, προσέχαμε ο ένας τον άλλον, είμαστε ακόμη όλοι πολύ δεμένοι".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση