ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς

Δεν θα βγει στην εκπομπή ''Καλό Μεσημεράκι''.

Μαρία Καραμάνου

Τη Δευτέρα, ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο λόγω έντονων πόνων που αντιμετώπιζε στο στομάχι και την κοιλιακή περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή "Breakfast@Star", μετά το τέλος της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι", αποφάσισε να επισκεφθεί ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο για να αντιμετωπίσει την κατάστασή του.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της εκπομπής δήλωσε πως, «Ο Νίκος Μουτσινάς αμέσως μετά την εκπομπή μόλις ολοκληρώθηκε το “Καλό Μεσημεράκι” χθες αισθάνθηκε κάποιους πόνους στην κοιλιακή χώρα και το στομάχι του και ήθελε να πάει σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο να τον δουν οι γιατροί. Οι γιατροί του είπαν να διανυκτερεύσει ώστε να του κάνουν μια σειρά προληπτικών εξετάσεων για να βεβαιωθούν ότι είναι όλα καλά. Βρίσκεται στο θεραπευτήριο και για προληπτικούς λόγους αποφάσισαν οι γιατροί να μην κάνει σήμερα εκπομπή».

Στην εκπομπή της Δευτέρας αναφέρθηκε ΄ότι, «Τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά πάντως δεν ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Χθες, κατάλαβε ότι η φαρμακευτική αγωγή δεν τον βοηθάει και αποφάσισε να μεταβεί στο θεραπευτήριο Υγεία για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν για εξετάσεις, ενδεχομένως να του έβαλαν και κάποιες ενδοφλέβιες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει και σήμερα μέσα, ενδεχομένως και αύριο να μη δούμε το “Καλό μεσημεράκι” να βγαίνει στον αέρα» αναφέρθηκε αργότερα και στην εκπομπή «Πρωινό»

Σήμερα 30 Μάϊου, η εκπομπή "Καλό μεσημεράκι" δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της ίδιας εκπομπής.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση