ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Stephanie Seymour: Μιλά για πρώτη φορά για τον θάνατο του γιου της

«Αν πιστεύω ότι ο Harry θα αγαπούσε κάτι, το κάνω και με βοηθάει με τη θλίψη μου»

Η Stephanie Seymour είναι έτοιμη να μιλήσει για τον ξαφνικό θάνατο του γιου της, Harry μετά τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την απώλειά του, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
 
Το σούπερ μόντελ μιλώντας στο νέο τεύχος του περιοδικού WSJ περιγράφει, μεταξύ άλλων, τι είναι αυτό που την παρηγορεί και την κάνει να ξεχάσει, κάπως, τον πόνο της από τον πρόωρο θάνατο του γιού της. 
 
«Αν πιστεύω ότι ο Harry θα αγαπούσε κάτι, το κάνω και με βοηθάει με τη θλίψη μου», είπε στη συνέντευξη και πρόσθεσε ότι «επιπλέον νιώθω ωραία όταν φοράω τα ρούχα του», ενώ σημείωσε ότι πολλές γυναίκες θα ήθελαν να φορέσουν τα ρούχα του και να φωτογραφηθούν μ’ αυτά.
 
Η Seymour παράλληλα προσπαθεί να βρει παρηγοριά στα εγγόνια της. «Προσπαθώ να είμαι απλά παρούσα. Οι διακοπές για μένα είναι δύσκολες πλέον, και είμαι σίγουρη ότι πολλοί άλλοι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν μ’ αυτό, είναι δύσκολο τώρα γιατί σκέφτομαι πάντα τι λείπει», συλλογίστηκε. «Τίποτα δεν με βοήθησε να ξεπεράσω όλο αυτό περισσότερο από τα εγγόνια μου» πρόσθεσε.
 
Η Seymour είπε επίσης ότι η οικογένειά της καλωσόρισε το νεότερο μέλος της οικογένειάς της τον Οκτώβριο, το οποίο πήρε το όνομά του, από τον αείμνηστο θείο του.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση