ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Στέλιος Κουδουνάρης για Ανδρομάχη: «Της ζήτησα συγγνώμη»

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για τη δήλωση που είχε κάνει ότι θα έπαιρνε πίσω το φόρεμα της Ανδρομάχης που είχε φτιάξει ο ίδιος

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε μπροστά από την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με τον αποκλεισμό της Κύπρου από τον μεγαλό τελικό της Eurovision ότι θα πάρει πίσω το φόρεμα της ερμηνεύτριας, Ανδρομάχης. 

Απαντώντας και συμπληρώνοντας σε αυτό που είχε δηλώσει προηγουμένως, ο ίδιος είπε πως δεν ζήτησε το φόρεμα πίσω ποτέ του και πως ήταν λάθος η τοποθέτησή του πάνω στο θέμα. Συνέχισε και δήλωσε πως ζήτησε και συγγνώμη από την Ανδρομάχη γι' αυτό που είχε πει και πως το φόρεμα που είχε φτιάξει ο ίδιος το έκανε δωρεά στην Κυπριακή συμμετοχή. 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είπα ότι θα της ζητήσω το ρούχο πίσω. Ήταν λίγο διαφορετική η τοποθέτηση και ομολογώ τοποθετήθηκα με λίγη αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη έχω να σου πω. Και το ρούχο θα το πάρει η ίδια για να το έχει για πάντα να θυμάται τον διαγωνισμό. Είθισται οι σχεδιαστές να κρατάνε τα ρούχα για τα οποία δεν έχουνε πληρωθεί. Και δεν έχει πληρωθεί, να το ξεκαθαρίσω, γιατί με χαρά το έκανα ως δωρεά στη συμμετοχή την Κυπριακή. Είχα στο μυαλό μου ότι θα το πάρω πίσω έτσι απλά και κανονικά χωρίς να κάνω κάποια δεύτερη σκέψη». 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη»:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση