ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Στέφθηκε με επιτυχία η κάθοδος του New Shepard

Ο λόγος για το διαστημικό σκάφος της εταιρίας του Jeff Bezos.

newsroom must

Είναι πλέον γεγονός, ο Jeff Bezos κατάφερε αυτό που πάντα ονειρευόταν και έγινε ο δεύτερος δισεκατομμυριούχος που καταφέρνει να πάει στο διάστημα.

Όλα μοιάζουν να λειτούργησαν προς όφελός του καθώς, η κάψουλα στην οποία βρέθηκε μαζί με τον αδελφό του Mark, την Wally Funk (82 ετών) και τον Oliver Daemen (18 ετών), κατάφερε να ταξιδέψει στο διάστημα και να επιστρέψει πίσω στη Γη περίπου στις 16:23 ώρα Ελλάδας.

Το New Shepard:

Το New Shepard είναι ένας ύψους 18,3 μέτρων και πλήρως αυτόνομος πύραυλος-κάψουλα που δεν μπορεί να κυβερνηθεί από το εσωτερικό του διαστημικού οχήματος. Λειτουργεί πλήρως μέσω υπολογιστή και δεν είχε κανέναν από τους αστροναύτες της Blue Origin ή εκπαιδευμένο προσωπικό πάνω στο σκάφος.

Ενώ ο Bezos είχε δηλώσει λίγο πριν την μεγάλη ημέρα ότι «Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά όχι ανήσυχος. Θα δούμε πως θα αισθάνομαι όταν θα είμαι δεμένος στη θέση μου. Είμαστε έτοιμοι. Το όχημα είναι έτοιμο. Αυτή η ομάδα είναι καταπληκτική. Αισθάνομαι πολύ ωραία γι΄αυτό. Και νομίζω πως οι συνεπιβάτες μου αισθάνονται κι εκείνοι ωραία».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση