ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Στέφανη Σόλωνος: Η επιλογή του ονόματος της κορούλας της

Για ποιο λόγο θα δώσει ένα συγκεκριμένο όνομα στην μικρή της κόρη μόλις γεννηθεί;

Η συγκεκριμένη περίοδος είναι μείζονος σημασίας για τη Στέφανη Σόλωνος η οποία διανύει τις πιο ευτυχισμένες της ημέρες καθώς σύντομα πρόκειται να κρατήσει στα χέρια της τη μικρή της κόρη και αισθάνεται ήδη τεράστιο ενθουσιασμό για το μεγάλο γεγονός. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ακολούθους της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Για παράδειγμα, μέσα από μία διαδραστική δραστηριότητα που είχε με τους ακολούθους της μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων υπήρξε ένας χρήστης ο οποίος τη ρώτησε τι όνομα θα δώσει στη μικρή της κόρη που πρόκειται να γεννηθεί. Στην ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει η influencer εξιστόρησε ένα όμορφο κομμάτι για την ίδια. 

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Λοιπόν, το όνομα μας είναι το αγαπημένο μου όνομα για κοριτσάκι γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί του. Είναι ένα όνομα το οποίο αγαπούσε ο μπαμπάς μου και θα το έδιναν στη μεσαία αδερφή μου. Τελικά άλλαξαν τα σχέδια τους αλλά όταν μας το είπαν μετά από χρόνια, το αγάπησα αμέσως και είπα πως αν κάποτε κάνω κόρη και συμφωνεί και ο άντρας μου θα της δώσω το συγκεκριμένο όνομα».

Μέσα από την τρυφερή ιστορία που μοιράστηκε με τους ακολούθους της είναι φανερό πως έχει ήδη καταλήξει στο όνομα αλλά δεν προέβη σε καμία άλλη αποκάλυψη σχετικά με αυτό. 

Δείτε το story που ανέβασε η ίδια και απάντησε στην ερώτηση που της έγινε:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση