ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: σατέν μπλούζα, midi φούστα και πέδιλα
 

Σοκάρουν οι δηλώσεις της Demi Lovato για τα ναρκωτικά

'Με σκότωσαν, αλλά μερικές φορές μου έσωσαν τη ζωή'.

Σαράντης Μαριεττής

Σε σοκαριστικές για ακόμη μία φορά δηλώσεις, σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, προέβη η Demi Lovato μετά από τη χρόνια προσπάθεια απεξάρτησης της από αυτά.

"Με τον ίδιο τρόπο [η χρήση ναρκωτικών] σχεδόν με σκότωσε, αλλά και μου έσωσε τη ζωή μου μερικές φορές, γιατί υπήρχαν στιγμές που αντιμετώπισα τις αυτοκτονικές ιδέες", λέει η Λοβάτο, αποκαλώντας τον εθισμό της ως "καταστροφικό μηχανισμό αντιμετώπισης" που της έδινε κάτι άλλο να επικεντρωθεί.

Σαφώς όταν εννοεί πως την "έσωσε", εννοεί πως αυτό θεωρούσε, διότι οι εθιστικές αυτές ουσίες σε μεταφέρουν μακριά από την σκληρή πραγματικότητα, την οποία και προφανώς βίωνε η γνωστή τραγουδίστρια.

"Στράφηκε σε αυτούς τους μηχανισμούς αντιμετώπισης γιατί πραγματικά είχα πολύ πόνο που από τη μία δεν ήθελα να πεθάνω και από την άλλη δεν ήξερα τι άλλο να κάνω". Τονίζει ότι τώρα είναι καλύτερα και βρίσκεις άλλους τρόπους για να ξεφεύγει από οτιδήποτε την βασανίζει.

"Τώρα ξέρω πώς να το αντιμετωπίζω διαφορετικά έτσι δεν χρειάζεται να καταφύγω ξανά σε αυτές τις συμπεριφορές" λέει σύμφωνα με την προεπισκόπηση που παρουσιάζει το E! News.

Σε δηλώσεις της νωρίτερα αυτόν τον μήνα η τραγουδίστρια είπε ότι "όλα έπρεπε να συμβούν για να πάρω τα μαθήματά μου. Ήταν ένα οδυνηρό ταξίδι, λυπάμαι όταν σκέφτομαι τον πόνο που έπρεπε να υπομείνω για να ξεπεράσω όλα αυτά, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα".

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση