ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Σοφία Χατζηπαντελή: Η αμοιβή που παίρνει στο GNTM είναι μεγαλύτερη από την Βίκυ Καγιά

Πόσα εκατομμύρια βγάζει ετησίως;

Μαρία Σάββα

Το φετινό GNTM έχει ξεκινήσει δυναμικά, και η νέα guest κριτής και μοντέλο, Σοφία Χατζηπαντελή, παίρνει όλη την προσοχή, είτε αυτή είναι για την ατάκες της, είτε για την ειλικρίνεια της αλλά και για τις δεξιότητες της ως μοντέλο.

Η ίδια θα λάβει μέρος σε ένα συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, καθώς θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στο εξωτερικό για να συνεχίσει τις συνεργασίες που έχει.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Χατζηπαντελή, είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, κάτι που αποκάλυψαν μέσα από ρεπορτάζ που έκαναν, ενώ ανέφεραν επίσης και τον μισθό που βγάζει ετησίως, όπως και την αμοιβή που πήρε από τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα είπαν, «Κατέφθασε στην Αθήνα, τη στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατ. λίρες τον χρόνο. Αυτά ήταν τα έσοδά της».

Πρόσθεσαν επίσης ότι, η αμοιβή που παίρνει για να βρίσκετε στο Ελληνικό ριάλιτι μόδας είναι λίγο μεγαλύτερη από εκείνη που παίρνει η Βίκυ Καγιά, και πιθανό αυτός να είναι ο λόγος που θα είναι μόνο για λίγο καιρό στις οθόνες μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση