ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ μπλουζάκι, σατέν midi φούστα και sneakers
 

So boring! Αυτά είναι τα παρατσούκλια των Sussex

«Είναι ακόμα πολύ ενθουσιασμένοι και τρυφεροί μεταξύ τους»

O Harry και η Meghan είναι ένα από τα πιο cute ζευγάρια. Από την σχέση τους στην επανάστασή τους εναντίον του παλατιού σίγουρα το love story τους είναι ένα που αξίζει να παρακολουθούμε.

Μετά τις κοινές τους φωτογραφίες που είδαμε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι τώρα μαθαίνουμε και τα χαϊδευτικά προσωνύμια που χρησιμοποιούν ο ένας για τον άλλον.

Όχι δεν είναι κανένα από τα γλυκανάλατα babe, honey, και sweetie, όπως αποκαλύφθηκε στο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey». Σύμφωνα με το People στο ντοκιμαντέρ η Meghan αναφέρεται στον σύζυγό της ως «Η» και αντίστοιχα ο Harry ως «Μ».
Πηγές του People ακόμα αναφέρουν ότι οι δύο τους είναι τόσο ερωτευμένη όσο και η πρώτη τους ημέρα.

«Είναι ακόμα πολύ ενθουσιασμένοι και τρυφεροί μεταξύ τους. […] Ο Archie είναι η προτεραιότητά τους. Έχει να κάνει πολύ όλο (η αποχώρηση από το παλάτι) με τη φροντίδα του και με το ότι βάζουν την οικογένειά τους πάνω από όλα. Είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί που του αρέσει πολύ να γελά. Ο Archie και ο Harry περνούν τέλεια μαζί. Και η Meghan είναι σπουδαία μαμά. Προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους ως κανονικοί γονείς»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Παρατσούκλια  |  Sussex  |  Meghan  |  Harry  |  Honey  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση