ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Σκηνές από τον εθισμό της Demi Lovato στα ναρκωτικά

Θα προβληθούν στο ντοκιμαντέρ για την ζωή της;

newsroom must

H Demi Lovato μετά από την περιπέτεια της που είχε με τα ναρκωτικά μαγνητοσκοπεί ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ για την ζωή της και μεταξύ άλλων μιλάει για την τραυματική παιδική ηλικία της, καθώς και ότι απο παιδί πάλευε μόνη της για να τα καταφέρει.

Σε σοκαριστικές για ακόμη μία φορά δηλώσεις, σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, προέβη η τραγουδίστρια μετά από τη χρόνια προσπάθεια απεξάρτησης της από αυτά.

"Με τον ίδιο τρόπο (η χρήση ναρκωτικών)σχεδόν με σκότωσε, αλλά και μου έσωσε τη ζωή μου μερικές φορές, γιατί υπήρχαν στιγμές που αντιμετώπισα τις αυτοκτονικές ιδέες", λέει η Λοβάτο, αποκαλώντας τον εθισμό της ως "καταστροφικό μηχανισμό αντιμετώπισης" που της έδινε κάτι άλλο να επικεντρωθεί.

Σαφώς όταν εννοεί πως την "έσωσε", εννοεί πως αυτό θεωρούσε, διότι οι εθιστικές αυτές ουσίες σε μεταφέρουν μακριά από την σκληρή πραγματικότητα, την οποία και προφανώς βίωνε η γνωστή τραγουδίστρια.

"Στράφηκε σε αυτούς τους μηχανισμούς αντιμετώπισης γιατί πραγματικά είχα πολύ πόνο που από τη μία δεν ήθελα να πεθάνω και από την άλλη δεν ήξερα τι άλλο να κάνω". Τονίζει ότι τώρα είναι καλύτερα και βρίσκεις άλλους τρόπους για να ξεφεύγει από οτιδήποτε την βασανίζει.

Οι σκηνές αυτές παρότι η ίδια η Lovato της εκμυστηρεύτηκε δημόσια η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να μην της δείξει για να προστατέψει τα προσωπικά της δικαιώματα.

Μάλιστα πηγές της παραγωγής αναφέρουν πως: «Είναι δύσκολο γιατί γυρίσαμε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ που δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας».

Στο βίντεο αυτό σύμφωνα με το “Mirror” η Demi Lovato θα εμφανιζόταν χαρούμενη με την περιοδεία της και θα ένιωθε ξανά παιδί. Ωστόσο, σε ένα άλλο κλιπ, η Demi ακούγεται να λέει ότι «εργαζόταν και προσπαθούσε να είναι ελεύθερη για 13 χρόνια».

Έπειτα στο τέλος ενός αποσπάσματος η Demi Lovato δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα ήθελε να δείξει στον κόσμο «την κορυφή του παγόβουνου».

Παρόλα αυτά σε μία περιοδεία της η τραγουδίστρια σόκαρε τον κόσμο αφού βρέθηκε αναίσθητη μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης στις 24 Ιουλίου 2018.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι προσπαθούσε να κρατήσει τον έλεγχο, αλλά οι εθιστικές της τάσεις δεν την άφηναν. Έτσι αποφασίστηκε οι σκηνές αυτές να μην προβληθούν στο κοινό.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση