ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Σίσσυ Χρηστίδου: «Συγκλονίστηκα όταν το είδα»

Η αντίδραση της για τα Τέμπη.

Μαρία Καραμάνου

Τις προηγούμενες ημέρες, ένας θόρυβος προκλήθηκε μετά το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά την επέτειο της τραγικής ιστορίας στα Τέμπη, συνεργείο καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων διέγραψε τα ονόματα των θυμάτων από το Σύνταγμα, τα οποία είχαν αναγραφεί μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Αυτό το θέμα έλαβε μεγάλη προβολή μέσω της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου, με την παρουσιάστρια να εκφράζει την έκπληξη και τη συγκίνησή της γι' αυτό το συμβάν.

«Με τα ονόματα αυτά, μου κάνει εντύπωση, αναρωτιέμαι ρε παιδί μου, δεν είναι τι είναι σωστό, τι λέει το πρωτόκολλο, δεν θα σταθώ καθόλου σε αυτό», είπε αρχικά ενώ αργότερα συνέχισε, «Πώς το κάνεις; Πώς το κάνεις; Πώς πας και σβήνεις αυτά τα ονόματα που κουβαλάνε τόσο πόνο; Κάθε γράμμα που είναι γραμμένο εκεί».

Ο Παύλος Σταματόπουλος σχολίασε με τη σειρά του, «Είναι φοβερό πώς το κράτος εξαντλεί τα αντανακλαστικά του και στο μπάζωμα και στο να καθαρίσουν την πόλη και στα Τέμπη και εδώ. Ενώ βλέπεις άλλα που είναι κατεστραμμένα χρόνια και δεν δίνει σημασία κανένας».

«Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Εγώ συγκλονίστηκα όταν το είδα, δεν μπορούσα να το πιστέψω», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση