ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Shakira: Θα δημιουργήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Θα αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον χωρισμό της από τον Pique και το φορολογικό της πρόβλημα.

Μαρία Καραμάνου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, η Shakira φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, όπου αναμένεται να αποκαλύψει πολλά σχετικά με τον χωρισμό της από τον Gerard Pique. Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχει συνοδευτεί από έναν εικονολήπτη, ο οποίος την παρακολούθησε κατά τη διάρκεια της τελετής των Latin Grammys στη Σεβίλλη.

Επιπλέον, την ημέρα που παρευρέθηκε στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, η Shakira συμφώνησε να πληρώσει ένα πρόστιμο, ανταλλάσσοντας το με μια μειωμένη ποινή που θα την αποτρέψει από το να καταλήξει στη φυλακή. Η είδηση αυτή έρχεται σε ένα πλαίσιο που η δημοσιότητα περιμένει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή και τις προσωπικές στιγμές της διάσημης τραγουδίστριας μέσα από αυτό το επερχόμενο ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της εστιάζεται στις εμπειρίες της κατά τα έτη 2022 και 2023, αναδεικνύοντας τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε σχετικά με την υποτιθέμενη απιστία του πρώην συζύγου της και τα φορολογικά της προβλήματα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των δημοσιογράφων, το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προσφέρει μια εμβάθυνση στη ζωή της τραγουδίστριας.

Παρόλο που οι δημοσιογράφοι επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του project στην εκπομπή «Mamarazzis», η Shakira μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τη συμμετοχή της σε αυτό. Οι λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και την επίσημη ανακοίνωση του ντοκιμαντέρ παραμένουν αναμφίβολα θέμα προσδοκίας για τους θαυμαστές της καλλιτέχνιδας.

Ενώ δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, οι εικασίες που κυκλοφορούν υποδηλώνουν ότι το ντοκιμαντέρ της Shakira ενδέχεται να κυκλοφορήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Αυτό θα προσφέρει στους θαυμαστές μια ευκαιρία να εξερευνήσουν περαιτέρω τις ζωή και τις εμπειρίες της διάσημης καλλιτέχνιδας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση