ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Shakira και Lewis Hamilton: Θα περάσουν μαζί τις διακοπές τους

Οι προορισμοί που επέλεξαν για τις πρώτες τους διακοπές μαζί.

Μαρία Καραμάνου

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται αναφέρουν ότι η Shakira και ο Lewis Hamilton προγραμματίζουν τις πρώτες τους κοινές διακοπές. Έτσι, φαίνεται ότι η σχέση τους εξελίσσεται θετικά και δεν απειλείται από την παρουσία της 25χρονης Juliana Nalu, όπως υποστήριζαν κάποια μέσα ενημέρωσης προηγουμένως. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προέρχεται από την ισπανική εφημερίδα Marca.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jodie Martin, ο Lewis Hamilton και η Shakira σχεδιάζουν να περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει ήδη κανονίσει τον προορισμό τους, ο οποίος είναι μια χώρα στην Καραϊβική και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, περίπου μία ώρα ταξίδι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από δημοσιογράφο και δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από το ζευγάρι ή τους εκπροσώπους τους. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η Shakira είναι ενθουσιασμένη και χαρούμενη για το ειδύλλιό της με τον Hamilton. Ανέφερε ότι η Shakira μίλησε με ανθρώπους που είναι κοντά της και τους εξέφρασε τη χαρά της για την εξέλιξη της σχέσης τους. Το ειδυλλιακό τους ταξίδι ξεκίνησε στο Μαϊάμι λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Pique, σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα του περιοδικού People.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση