ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Shakira: Η αντίδραση του Pique στο τραγούδι της & και τα κλάματά της

«Προφανώς και έχω ακούσει το τραγούδι…»

Μαρία Σάββα

Λίγο μετά την εμφάνισή της στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» η Shakira εθεάθη στην Νέα Υόρκη με τους δύο γιους της, ενώ σε κάποια στιγμή ήταν δακρυσμένη σε ένα κατάστημα - εικόνα που απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ μιλούσε με μια άγνωστη γυναίκα η Κολομβιανή σταρ ξεκίνησε να κλαίει, προσπαθώντας στην συνέχεια να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες, με το καπέλο της.

Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξής της με τον Fallon η ίδια μίλησε για το τραγούδι της «Bzrp Music Sessions, Vol. 53», το οποίο είναι αφιερωμένο στον πρώην σύζυγό της, Pique, λέγοντας πόσο υγιής ήταν η εμπειρία του να γράφει για τα συναισθήματά της.

«Το θέμα με αυτό το τραγούδι είναι ότι έχει γίνει ύμνος για τόσες πολλές γυναίκες εκεί έξω. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό μου και η δημιουργία αυτού του τραγουδιού ήταν τόσο σημαντική για μένα», ανέφερε η ίδια προσθέτοντας: «Αφού βγάλαμε αυτό το τραγούδι, ένιωσα πραγματικά ότι δεν έχω καν θαυμαστές εκεί έξω. Έχω μια αδελφότητα γυναικών που έχουν περάσει τα ίδια πράγματα που έχω περάσει κι εγώ, που σκέφτονται όπως σκέφτομαι εγώ, που νιώθουν όπως νιώθω εγώ, που έπρεπε να ανεχτούν τόσες βλακείες όπως έπρεπε να ανεχτώ εγώ».

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού ο πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να το σχολιάσει λέγοντας: «Προφανώς και έχω ακούσει το τραγούδι. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν με αγγίζει. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του κι όταν είσαι γονέας πρέπει να προσπαθείς να προστατεύεις τα παιδιά σου. Ο καθένας φέρει τη δική του ευθύνη, ειδικά όσοι είμαστε γονείς, πρέπει να προσπαθούσε να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί κατάλληλες και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό γιατί τελικά το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά τα παιδιά μου. Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά μου και μου αρέσει που συμμετέχουν σε πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα».

«Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, μερικές φορές το να θέλεις να φύγεις είναι σαν να θέλεις να φύγεις. Αυτά τα λόγια συνοψίζουν την ψυχική μου κατάσταση εκείνη την εποχή, επειδή είχαν συμβεί πολλά πράγματα, όχι όλα σε επαγγελματικό επίπεδο, και συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πάρεις την απόφαση να φύγεις. Όχι πάντα η καλύτερη απόφαση για σένα, αλλά η καλύτερη απόφαση για το περιβάλλον σου. Μπορεί να μην θέλεις να φύγεις από κάτι που δεν ήθελες να αφήσεις, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή», τόνισε στο τέλος των δηλώσεών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Shakira  |  Pique  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  celebs  |  χωρισμός  |  τραγούδι  |  viral

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση