ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Serena Williams: Απαντά στα ρατσιστικά σχόλια κατά του αγέννητου μωρού της

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Serena Williams είναι έγκυος, αλλά η είδηση δεν φάνηκε να χαροποίησε όλους.  Ο θρύλος του τένις Ilie Nastase, επέλεξε να σχολιάσει με προσβλητικό τρόπο το γεγονός ότι ο πατέρας του μωρού είναι λευκός: 

''Ας δούμε τι χρώμα θα έχει. Σοκολάτα με γάλα;'' είπε ο Nastase που εξόργισε τον κόσμο, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις να κατακρίνει το σχόλιο γράφοντας σε ανοιχτή επιστολή τα εξής: 

''Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις δεν ανέχεται προσβλητικά σχόλια ή συμπεριφορά κάθε είδους. Έχουμε μάθει για τα σχόλια του Ilie Nastase και ξεκινήσαμε έρευνα για να μπορούμε να έχουμε όλα τα στοιχεία πριν προχωρήσουν στις ανάλογες συνέπειες''.

Η ίδια η Williams επέλεξε να απαντήσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram: 

''Με απογοητεύει να ξέρω πως ζω σε μια κοινωνία όπου άνθρωποι όπως ο Ilie Nastase μπορεί να κάνει τέτοια ρατσιστικά σχόλια σε μένα και στο αγέννητο παιδί μου, και σεξιστικά σχόλια για τους συνανθρώπους μου. 

Το είπα μια φορά και θα το πω ξανά, ο κόσμος προχώρησε αρκετά αλλά έχουμε ακόμα τόσα πολλά να κάνουμε. Ρίξαμε τόσα εμπόδια, αλλά έχουμε τόσα πολλά ακόμα. Αυτό ή οτιδήποτε άλλο δεν θα με σταματήσουν από το να δίνω αγάπη, φως και θετικότητα σε ό,τι κάνω. Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι το σωστό. 

Δεν φοβάμαι, αντιθέτως με σένα. Δεν είμαι δειλή. 

[...] 

Ευχαριστώ πολύ την ομοσπονδία που θέλει να ερευνήσει τα σχόλια σε αυτή την υπόθεση. Έχουν την υποστήριξή μου''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X