ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Σε τι είδους δραστηριότητες επιδίδονται τα παιδιά των Kate Middleton & πρίγκιπα William;

Κι όμως, και τα εκλεκτά παιδιά έχουν τις ασχολίες και τα hobbies τους

Πολλοί νομίζουν πως τα πριγκιπόπουλα της βασιλικής ζωής του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν συγκεκριμένους ρόλους στην καθημερινότητά τους από τους οποίους δεν μπορούν να παρεκκλίνουν και πως το αυστηρό και γεμάτο πρόγραμμά τους αποτελεί νόμο να μην «ποδοπατηθεί». 

Κι όμως, τα πράγματα γύρω από τη ζωή των τριών παιδιών της Kate Middleton και του πρίγκιπα William είναι πολύ πιο απλά και φυσιολογικά απ' ότι νομίζει ο μέσος άνθρωπος. 

Η Charlotte, o George και ο μικρός Louis έχουν κι εκείνα τις δικές του ασχολίες και τα hobbies που τους «γεμίζουν» και κανείς δεν ξεχνάει πως πρόκειται για τρία μικρά παιδιά τα οποία ναι μεν ανήκουν στη βασιλική οικογένεια αλλά έχουν κάθε δικαίωμα να ζήσουν την παιδική τους ηλικία στο έπακρο. 

Πέραν λοιπόν, των γαλλικών και του πιάνου που παρακολουθούν τα τρία μικρά παιδιά επιδίδονται και σε άλλες δραστηριότητες όπως για παράδειγμα ο Louis ο οποίος αγαπάει πολύ τα ζώα και δεν χάνει την ευκαιρία να τα ταΐζει στη φάρμα της οικογένειας στο Norfolk. Βέβαια. εκτός εξοχής και εντός της πόλης ο μικρός Louis επιδίδεται στην ποδηλασία. 

Από την άλλη η πριγκίπισσα Charlotte επιδίδεται στο πιάνο ενώ η μουσική της αρέσει πολύ κάτι που φάνηκε κιόλας κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου όταν δοκίμασε να διευθύνει την οχρήστρα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Κάστρο του Cardiff. 

Τέλος, ο μικρός πρίγκιπας George παρακολουθεί και μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας τα οποία τον ενδιαφέρουν ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η αδερφή του, πριγκίπισσα Charlotte έχουν έφεση ως προς τον χορό κάτι που εξ' όσων φαίνεται η μικρή πριγκίπισσα έχει το ταλέντο της Diana στον χορό.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση