ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Σε αυτό το κυπριακό beach bar το δάσος τελειώνει μέσα στη θάλασσα

Ειδικά μετά την πρόσφατη ανακαίνιση, το Coco Bloco Beach Bar έγινε κούκλα!

Βρίσκεται στον Πωμό, στη μοναδική οργανωμένη παραλία του χωριού, στο λιμάνι. Πρόκειται για ένα λιτό αλλά πανέμορφο μπαρ, τοποθετημένο στην άγριας ομορφιάς παραλία της περιοχής, έχοντας θέα το καταπράσινο δάσος της περιοχής που καταλήγει κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα.

Και επειδή λίγα είναι τα αντίστοιχα σημεία στο νησί, όπου δηλαδή το δάσος συναντά τη θάλασσα (αν εξαιρέσουμε τον Ακάμα, το Κάβο Γκρέκο και ορισμένες ακόμα περιοχές), το θέαμα εδώ είναι ανεπανάληπτο.

Ειδικά μετά τις νέες προσθήκες στην παραλία, εννοώντας τις ξύλινες ξαπλώστρες και τις ψάθινες ομπρέλες, αλλά και τις αισθητικές παρεμβάσεις στον χώρο του μπαρ, το μοναδικό beach bar της περιοχής έχει γίνει ακόμα πιο όμορφο, προσελκύοντας ακόμα περισσότερο κόσμο.

Το Coco Bloco ανοίγει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας αποκλειστικά ποτά -κοκτέιλ, μπύρες και καφέδες.

 

Σε ότι αφορά στη μουσική, τα beats του πρωϊνού είναι σαφέστατα πιο χαλαρά από αυτά του απογεύματος, όπου οι ρυθμοί ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Στο Coco Bloco θα πάτε χαλαρά για το μπάνιο σας, για να απολαύσετε ωραία ποτά, για ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στην Κύπρο, ενώ τη λιγούρα σας μπορείτε να τη σβήσετε στο διπλανό Κανάλι (πάνω ακριβώς από το λιμανάκι) με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.

Διάβασε επίσης
All day (by the sea) διασκέδαση στην Πάφο
Φρέσκο ψάρι της βάρκας από τον Αλέξη, δίπλα στο κύμα

Info
Τηλ. 99908398, 99020340
Δημοτική Παραλία, Λιμανάκι, Πωμός
Δ-Κ 10.00-22.00

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση