ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Σάττι: Στα Global Charts με την Billie Eilish

Το “P.O.P.” είναι μέσα στα 10 δημοφιλέστερα album παγκοσμίως

Μαρία Σάββα

Μέσα σε λίγες μόλις μέρες, το νέο άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι, με τίτλο “P.O.P.”, κατέκτησε την 8η θέση στη λίστα με τα 10 δημοφιλέστερα νέα άλμπουμ παγκοσμίως, ανάμεσα σε καλλιτέχνες όπως η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino. Η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα από την Ελλάδα που καταφέρνει να εισέλθει σε αυτό το παγκόσμιο chart, σπάζοντας νέο ρεκόρ μέσα σε λίγες μέρες.

Πρόσφατα, η Μαρίνα Σάττι κατέκτησε την κορυφή του “Daily Top Artists Greece” chart στο Spotify, ως η πρώτη γυναίκα που το επιτυγχάνει. Επιπλέον, έγινε η πρώτη γυναίκα που κατέλαβε ταυτόχρονα τις τρεις πρώτες θέσεις του ημερήσιου Spotify Top200, καθώς και των YouTube trends στην Ελλάδα.

Το τραγούδι “MIXTAPE” από το άλμπουμ της είναι το μοναδικό κομμάτι διάρκειας πάνω από 10 λεπτά που έφτασε στη 2η θέση του ημερήσιου Top200. Επίσης, το τραγούδι “ZARI” είναι το πρώτο στην ιστορία με ελληνικό στίχο που κατέκτησε μια θέση στη λίστα με τα 50 πιο δημοφιλή viral τραγούδια παγκοσμίως στο Spotify, φτάνοντας στο #17. Το “ZARI” εμφανίστηκε στα charts πολλών χωρών, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Λιθουανίας, της Εσθονίας, του Βελγίου, της Ελβετίας, του Λουξεμβούργου, της Σουηδίας, της Φινλανδίας, της Αυστρίας, της Ισλανδίας, της Ολλανδίας, της Βουλγαρίας, της Γερμανίας, της Νορβηγίας, της Ουκρανίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, της Τουρκίας, της Ουγγαρίας, της Λετονίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Αρμενίας, της Σερβίας, της Ιταλίας, της Κύπρου, της Δανίας, της Τσεχίας και της Πολωνίας.

Συνολικά, το άλμπουμ “P.O.P.” έχει καταγράψει περισσότερα από 24 εκατομμύρια streams στο Spotify, ένας αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση