ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κολάν, cozy κάλτσες, hoodie και στέκα στα μαλλιά
 

Σάλος με αυτή τη μεταμφίεση της Kim Kardashian

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Φέτος στο Halloween η Kim Kardashian αποφάσισε να τιμήσει τα είδωλα της από το χώρο της μουσικής και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά. 

Πρώτα ντύθηκε Cher, μαζί με τον καλό της φίλο Jonathan Cheba που την συνόδευε ντυμένος Sonny. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ως Madonna με την Kourtney Kardashian να υποδύεται τον Michael Jackson. Τώρα, στην τρίτη της μεταμφίεση, την βλέπουμε να περνά στον χώρο της R&B. 

H reality star και επιχειρηματίας επέλεξε να ενσαρκώσει την τραγουδίστρια Aaliyah (που έχασε τη ζωή της το 2001 σε αεροπορικό δυστύχημα) και κατάφερε για ακόμα μια φορά να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Συγκεκριμένα, ντύθηκε όπως η Aaliyah στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού ''Try Again'' και οι χρήστες του Twitter είχαν πολλά να πουν. 

''Θρύλος ή όχι, η Aaliyah ήταν μαύρη και εσύ δεν είσαι. Είναι προσβλητικό και δεν θα έπρεπε να ξεπερνάς τα όρια'' γράφει μια χρήστης και οι περισσότεροι φάνηκαν να συμφωνούν. Ωστόσο υπήρξαν κι αυτοί που την υπερασπίστηκαν λέγοντας ''Ντύθηκε σαν μια μουσικός. Τίποτα προσβλητικό. Σας αρέσει απλά να την μισείτε. Halloween έχουμε''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση