ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

S.Williams: «Θα αγαπώ πάντα τα σημάδια της γέννας»

Η Αμερικανίδα επαγγελματίας τενίστρια μάς υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουμε χρόνο στο εαυτό μας.

Ριάνα Στυλιανού

Η Αμερικανίδα επαγγελματίας τενίστρια, ευρέως θεωρούμενη ως μία από τις καλύτερες τενίστριες όλων των εποχών, Serena Williams, πριν μερικούς μήνες έφερε στη ζωή τη δεύτερη κόρη της, Adira River Ohanian. Οι φορές που η τενίστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα με τα παιδία της δεν ήταν λίγα, και κατά καιρούς μέσα από τα posts της μας δείχνει πως να αγαπάς, να «αγκαλιάζεις» και να φροντίζεις το σώμα σου.

Για τη Serena Williams η αυτοφροντίδα είναι κάτι πολύ σημαντικό και μιλά συχνά γι’ αυτή μέσα από τα social media. Έτσι και πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί με τους περισσότερο από 17 εκατομμύρια ακολούθους της, μια θεραπεία σπα που έκανε, για να μειωθεί η εμφάνιση των σημαδιών της κοιλιάς της μετά την εγκυμοσύνη.

«Το να μπορώ να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, είναι κάτι με το οποίο πάλευα πάντα», έγραψε στη λεζάντα. «Επιτέλους, είμαι εντάξει με το να περνάω μία ώρα (κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου) μακριά από τα παιδιά μου και τη δουλειά μου, για να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Πάντα νιώθω ενοχές που τα αφήνω, αλλά πρέπει να θυμάμαι ότι το να φροντίζω τον εαυτό μου, θα με βοηθήσει μόνο να τα φροντίζω καλύτερα».

Μιλώντας για τη νέα θεραπεία την οποία ακολουθεί, η Serena Williams εξήγησε: «Στο τελευταίο μου ταξίδι στο Παρίσι, μια κοπέλα μου έκανε δώρο ένα σπα. Ξέρει ότι μετά από 2 μωρά, έχω αποδεχτεί την ύπαρξη της κοιλιάς μου. Έπρεπε να δημοσιεύσω αυτό το βίντεο που τράβηξε. Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά. Βλέπω πρόοδο με το δέρμα μου να επανέρχεται στο φυσιολογικό και την αυτοπεποίθησή μου να επανέρχεται. Ακούστε, το σώμα μου δεν θα είναι ποτέ το ίδιο, αλλά ούτε εγώ θα είμαι, επειδή έχω 2 καταπληκτικές ηλιαχτίδες στη ζωή μου».

«Θα αγαπώ πάντα τα σημάδια της γέννας μου, αλλά ήθελα να ευχαριστήσω τη φίλη μου Mia και τη Nat που μου έδωσαν να καταλάβω ότι είναι εντάξει να παίρνω χρόνο για τον εαυτό μου, μακριά από τη δουλειά και τα παιδιά», συνέχισε η ίδια και κατέληξε γράφοντας: «Θα ήθελα πολύ να ακούσω κάτι που κάνετε για την αυτοφροντίδα σας ή αν δυσκολεύεστε να φροντίσετε τον εαυτό σας».

Αυτή η ειλικρινής ανάρτηση μπορεί να παρακινήσει τον καθένα να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του. Όταν φροντίζουμε τον εαυτό μας, μπορούμε να φροντίσουμε καλύτερα και τους ανθρώπους γύρω μας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση